Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 14-20 жовтня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 14-20 жовтня 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Продовжуються роботи з поточного ремонту гуртожитків №1 по вул. Дружби Народів, 8 та під’їздів житлового будинку по вул. Миру, 16. Розпочаті роботи по гідровипробуванням на ділянці напірного каналізаційного колектору від КНС-3 до стадіону «Олімп». Відбулася нарада по вирішенню технічних питань з реконструкції самоструйного колектору. Встановлено малі архітектурні форми у дворах житлових будинків №10 по бульвару Шевченко та по вул. Дружби Народів, 1, 3, 5, пр-т Комуністичний, 5, б-р Курчатова, 7, пр-т Леніна, 5, 7 та вул. Миру, 16, пр-т Леніна 26. Розпочаті роботи по встановленню малих архітектурних форм за адресою вул. Енергобудівників, 3. Відбулась нарада по вирішенню проблемних питань МПЗ за участю народного депутата України Юрія Гержова.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 308 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Комсомольська,3; пр. Леніна, 7; вул. Дружби Народів, 8; 14; 16; 54; пр. Комуністичний, 5; б-р Цвіточний, 13. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 26,4 м2; вимощення – 6,5 м2; примикання вимощення до цоколю – 128 м.п.на житлових будинках за адресами вул. Енергобудівників; 17; пр. Леніна, 13. Технічне обслуговування – 86 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 125 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 80 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 138 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 12 ж/будинків (пр. Леніна, 6; 7; вул. Дружби народів, 31; б-р Шевченка, 12; вул. Набережна Енергетиків, 29; 21; 17; 37; вул. Енергобудівників, 5; б-р Цвіточний, 16; пр. Комуністичний, 5; вул. Молодіжна, 5); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 398 стояків. Виконано ремонт лавок в кількості 7-ми одиниць, ремонт МАФ в кількості 5-ти одиниць за адресами вул. Енергобудівників, 17; вул. Дружби Народів, 50; 31; 33; б-р Цвіточний, 3, 2. Виконано заміну лінолеуму в кабіні ліфта за адресою пр. Леніна, 18 п.6. Встановлено два металевих поручні (біля входу в під’їзд і в під’їзді) на житловому будинку за адресою б-р Цвіточний, 13 п.8. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 40; Комсомольська, 3.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
14.10.2013р. за заявкою КП ЖЕО відключалися житлові будинки по пр-ту Леніна, 1, 5, 7, б-ру Курчатова, 3, 7, пр-ту Комуністичний, 3, дитячий садочок №2 з 9-00 до 13-30, ремонт системи гарячого водопостачання.
14.10.2013р. з 9-00 до 17-00 відбулося відключення системи теплопостачання по вул. Дружби народів «Автомийка», для встановлення запірної арматури.
15.10.2013р. з 10-00 до 12-00 виконувалось усунення пориву по холодному водопостачанню б-р Шевченко, 3.
15.10.2013р. проводилось відключення гарячої води житлового будинку по вул. Дружби народів, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, середньої школи №1 з 8-30 до 10-30, для усунення пориву на трубопроводі гарячого водопостачання.
з 15.10.2013р. по 18.10.2013р проводиться ремонт мережного насосу СН-3 в тепло розподільчому пункті ТРП-4а.
15.10.2013р. проводилось прочищення зовнішніх каналізаційних мереж по пр-ту Леніна, 14 у зв'язку з засміченням трубопроводу.
Виконуються роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. Виконується реконструкція на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону «Олімп», та від стадіону «Олімп» до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Ділянка озеленення:
штиковка грунту; обрізка троянд (вул. Дружби Народів, пр-т Леніна); видалення саджанців живоплоту (паркова зона «Олімп»); насадка живоплоту (сквер №1, б-р Курчатова); вантаження та вивіз сухих гілок (вул. Дружби Народів); викопка траншеї під живопліт (вул. Дружби Народів); стрижка кущів ялівця (б-р Курчатова); обріз сухих гілок дерев (вул. Дружби Народів).

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:
Проведено (обстежень) перевірок – 4. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Проведено рейдів – 3. Проведено бесід – 15.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Організовано перевезення призовників на обласний збірний пункт для проходження обласної медичної комісії. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Участь у засіданні адміністративної комісії комісії. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовлено зміни до програми «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м. Южноукраїнську на 2011-2015 роки». Проведення інвентаризації міської системи оповіщення. Проведено перевірку осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Участь у засіданні обласної інвентаризаційної комісії із проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони). Участь в навчально-тренувальному зборі з керівниками обласних служб цивільного захисту, відомств та підприємств, головами місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду. Доповідь по 2 питанням на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 33 сім’ї та 3 особи. За карткою отримувача послуг надано 232 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 210; особам - 22.
Протягом двох тижнів тривала благодійна акція «Добро починається з тебе», яка проводилася Центром з метою підтримки родин, які перебувають в складних життєвих обставинах. Під час акції громадяни міста благодійно передали Центру одяг, взуття, постільну білизну, іграшки та інші речі. Особи, які потребували такої допомоги могли самостійно обрати для себе та членів сім’ї необхідні речі. Одні клієнти обирали одяг, інші брали взуття та іграшки, декому знадобилася постільна білизна та товари широкого вжитку. У результаті благодійної акції «Добро починається з тебе» матеріальну допомогу отримали 12 сімей. Також велику кількість одягу та взуття передано до Южноукраїнської міської організації «Товариство Червоного Хреста України» для подальшої роздачі незахищеним верствам населення. Розміщено соціальну рекламу на біл-бордах міста на теми: «Кожній сім'ї – сімейний затишок», «Туберкульоз виліковний».

Управління освіти:
З 14.06.2013 ведуться роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1. З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6. З 23.09.2013 ведуться ремонтні роботи двох майстерень у ЮЗШ № 3.
13.10.2013 - взяли участь у обласному турнірі юних географів «Посміхнемося щиро Вишні».
14.10.2013 - відбулась зустріч, за участю міського голови, з батьками 4-х груп ДНЗ №8 з питань тимчасового приміщення навчально-виховного процесу в зв’язку з руйнівними процесами. Підготовлено інформацію на офіційний сайт виконавчого комітету щодо «Реалізації в регіонах соціальної ініціативи президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки». Проведено міський конкурс юних гумористів.
З 14.10.2013 ведуться роботи по ремонту м’якої покрівлі басейна та переходу у ЮЗШ № 2.
15.10.2013 - підготовлено до проходження обласної експертизи банк психологічного та соціологічного інструментарію, що застосовується в дошкільних, загальноосвітніх та інших навчальних закладах системи загальної освіти. Відбулась нарада з представниками податкової інспекції з питань запровадження курсу «Основи податкових знань». Проведено засідання інтервізійної групи працівників психологічної служби закладів освіти з питань соціально-психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Відбулося засідання міської авторської школи для вихователів ДНЗ. Відбулася зустріч учнів 10-11 класів з представниками Севастопольського національного університету ядерної енергії і промисловості.
16.10.2013 - проведено засідання творчої групи практичних психологів ДНЗ на тему: «Емоційна стійкість дошкільника».
17.10.2013 - відбувся семінар–практикум з французької мови в ЮЗШ №1. Відбулась нарада з питань проведення благодійної акції «Дзвони інших сердець». Відбулась нарада з питань організації харчування в закладах освіти.
18.10.2013 - проведено засідання учнівського муніципалітету на базі ЮЗШ №4: «Тренінг життєвих навичок». Розпочаті роботи з ремонту каналізаційної системи в підвальному приміщені ЮЗШ № 2.
Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 7 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 4 порушення. Прийнято 12 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 32 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками цивільного захисту Держтехногенбезпеки, ЖЕД №1 з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду. 17 осіб отримали інформаційні листівки. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб з 01.10.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
14 жовтня відбулася перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів. Перевірку знань пройшли 24 особи.
15 жовтня проведено засідання робочої групи з підготовки проекту міської цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки.
15 жовтня відбувся концерт вихованців ЦДЮТ, присвячений Дню визволення України від фашистських загарбників, для відпочивальників відділення соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».
16 жовтня прийнято участь у засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
17 жовтня прийнято участь у виїзній нараді під головуванням начальника департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Ольги Сивопляс.

Служба у справах дітей:
Прийняли участь у 3 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято 11 громадян на особистих прийомах. Обстежено 7 сімей , які опинилися в складних життєвих обставинах. Прийнято участь в робочій нараді при міському голові за участю керівників обласних служб, засіданні виконавчого комітету, засіданні комісії щодо боротьби зі СНІДОМ, засіданні 2 комісій СМСЧ-2 МОЗ України, обласному семінарі. В комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» проведено просвітницьку роботу щодо профілактики шкідливих звичок.

Відділ архітектури та містобудування:
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 3; інші листи – 4. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 9. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2; проекти рішень сесії – 3. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 7 громадян. Підготовка висновків до проекту землеустрою – 1 висновок.
8.10.2013 - Проведення засідання архітектурно-містобудівної ради.

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 16 листів; надано консультацій –22. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 3, договір особистого строкового сервітуту – 1, угода про розірвання договору сервітуту – 1. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – підготовлено 5 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: проектів рішень сесії – 29 рішень; 2 проект рішення виконавчого комітету.

Управління молоді, спорту та культури:
У комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» відбулася зустріч учнів 2-го класу ЮЗШ №4 з місцевою письменницею казок, Тетяною Ковальовою. Проведена підготовка до заходу щодо визволення України від фашистських загарбників. У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та плавання. Проведена робота над календарем культурно-масових, спортивних заходів на 2014 рік. Протягом тижня відділом молоді видано 3 дорослих за 5 дитячих посвідчень багатодітним сім’ям. Проведено консультування молодої сім’ї щодо молодіжного кредитування та оздоровлення дитини інваліда у міжнародному дитячому центрі «Артек».

Управління економічного розвитку:
15.10.2013 проведена нарада міського голови щодо рейтингової оцінки за усіма напрямами діяльності міста Южноукраїнська серед міст Миколаївської області за підсумками січня – червня 2013 року.
16.10.2013 проведено обстеження 2 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ринку КП «Критий ринок м. Южноукраїнська».
Приймалась участь у перевірці фізичної особи – підприємця, який здійснює діяльність у сфері послуг з питань захисту прав споживачів за участю державної інспекції з питань захисту прав споживачів у Миколаївській області. Надано консультацію 3 споживачам (2 у телефонному режимі) з питань захисту їх прав відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».
16.10.2013 проведена нарада щодо передачі з балансу ВП ЮУАЕС ДП НАЕК «Енергоатом» у комунальну власність територіальної громади м. Южноукраїнська об’єктів та мереж централізованого водопостачання, водовідведення та транспортування тепла.
Підготовлено для надання до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА інформації щодо поліпшення показників діяльності збиткових підприємств міста Южноукраїнська за січень-вересень 2013 року. На виконання доручення першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 29.05.2013 № 882/08-05-61/6-13 підготовлена щомісячна інформація для надання до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА. Проводилась робота щодо залучення інвестиційних коштів для відкриття в місті нових виробництв. Приймалась участь у інформаційно-методичному семінарі з питань підготовки проектів та програм для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проводилась підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартир. Приймалась участь в інвентаризаціїї основних засобів комунальних підприємств міста. Проводилось відстеження результативності двох регуляторних актів.

Фінансове управління:
За період з 11.10.2013 –17.10.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 078,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 919,0 тис.грн., до спеціального фонду 159,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 199,3 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 0,1 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 459,9 тис.грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 99,9 тис.грн., оплату комунальних послуг в сумі 1,9 тис.грн. Також профінансовано 265,1 тис. грн. на: придбання подарунків, квітів, електроконвертору, мікрохвильової печі, послуги банку, вивіз сміття, експлуатаційні витрати, послуги зв’язку, інтернету, поточний ремонт блок-вставки вул.. Молодіжна, 13, шино монтаж, за виконані роботи по поточному ремонту гуртожитку №1, за витяг з державного земельного кадастру, за виконані роботи та технагляд капітального ремонту покрівлі адміністративної будівлі, обрізка сухих гілок та сухостійних дерев. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 93,0 тис. грн. на: допомогу дітям, поточний ремонт приміщень ДЮСШ. До державного бюджету вилучено 251,0 тис.грн.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...