Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведення благодійної акції до Дня подолання бідності «Добро починається з тебе» для сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.
AA

Проведення благодійної акції до Дня подолання бідності «Добро починається з тебе» для сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Протягом двох тижнів тривала благодійна акція «Добро починається з тебе», яка проводилася Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою підтримки родин, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Під час акції громадяни міста несли до Центру одяг, взуття, постільну білизну, іграшки та інші речі.
Особи, які потребували такої допомоги могли самостійно обрати для себе та членів сім’ї необхідні речі. Одні клієнти обирали одяг, інші брали взуття та іграшки, декому знадобилася постільна білизна та товари широкого вжитку.
У результаті благодійної акції «Добро починається з тебе» матеріальну допомогу отримали 12 сімей. Також велику кількість одягу та взуття передано до Товариства Червоного Хреста України для подальшої роздачі незахищеним верствам населення.
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність організаціям, приватним підприємцям та громадянам міста, які надали допомогу у проведенні цієї акції.
Хоча дана акція закінчилася, але ми завжди будемо раді небайдужим людям, які щиро хочуть допомагати тим, хто потребує цієї підтримки.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...