Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 07-13 жовтня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 07-13 жовтня 2013 року

 

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Встановлено 4 опори вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Виконано поточний ямковий ремонт внутрішньоквартальних доріг у дворах міста за адресами: пр-т Комуністичний,5, вул. Дружби Народів, 40, вул. Дружби Народів, 35. Відбулася нарада по вирішенню технічних питань з реконструкції самоструйного колектору. Виконано капітальний ремонт трьох теплових мереж теплопостачання міста. Встановлено малі архітектурні форми у дворах житлових будинків №10 по бульвару Шевченко та по вул. Дружби Народів, 1,3,5,  пр-т Комуністичний, 5, б-р Курчатова,7, пр-т Леніна,5,7 та вул. Миру, 16.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 481 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Миру, 11 (гуртожиток 4); пр. Леніна, 8; вул. Дружби Народів, 17; пр. Комуністичний, 3; б-р Шкільний, 1; 5;  б-р  Курчатова, 3; б-р Цвіточний, 16. Поточний ремонт швів стінових панелей – 36 м.п. на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 15. Поточний ремонт цементним розчином цоколю – 33 м2; вимощення – 12 м2; примикання вимощення до цоколю – 221 м.п., фарбування цоколю – 393 м2 на житлових будинках за адресами б-р Цвіточний, 7; пр. Леніна, 19. Технічне  обслуговування – 85 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 36 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 89 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 82 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 15 ж/будинків (пр. Леніна, 1; 15; 18; 26; вул. Дружби народів, 1; 8; 15; б-р Шевченка, 6; вул. Набережна Енергетиків, 29; вул. Миру, 11; 16; вул. Енергобудівників, 6; б-р Цвіточний, 16; б-р Шкільний, 5; пр. Комуністичний, 7); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 363 стояки. Виконано заміну лінолеуму в кабіні ліфта за адресою вул. Енергобудівників, 5 п.2. Виконано очищення покрівель і горищ на житлових будинках 1, 2-го мікрорайонів. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Миру, 4; 10;  вул. Набережна Енергетиків, 27; пр. Леніна, 5; 26.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

07.10.13р. -  усунений  порив теплової мережі по вул. Спортивній в районі міліції.

08.10.13р. з 8-45 до 15-20 відбулося відключення гарячого водопостачання  гуртожитку № 5 в зв'язку з усуненням пориву.

09.10.13 р. усунений свищ трубопроводу гарячого водопостачання в районі житлового будинку по вул. Дружби Народів, 32.

10.10.13р. усунений  порив теплової мережі в районі каналізаційно-насосної станції № 3.

Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 5  засмічень  на каналізаційних мережах. Виконується  поточний ремонт  обладнання теплорозподільчого пункту ТРП -3 ( мережні насоси) та теплорозподільчого пункту ТРП-5 ( насоси гарячої води). Виконується капітальний ремонт на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп” до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Ділянка озеленення:

штиковка грунту (б-р Шевченко, меморіальний комплекс, б-р Курчатова, б-р Шкільний) – 1952 м2;

видалення живоплоту – 370 шт; насадка живоплоту (сквер №2) – 747 шт;

вантаження та вивіз зеленої маси – 7 причепів; обріз сухих гілок дерев (вул. Дружби Народів, вул. Мира) – 36 дерев; стрижка живоплоту та кущів (паркова зона «Олімп») – 485м2.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Організовано перевезення призовників на обласний збірний пункт для проходження обласної медичної комісії. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 7 громадян. Участь у засіданні призовної  комісії. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовлено зміни до програми «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м. Южноукраїнську на 2011-2015 роки». Підготовка матеріалів щодо проведення інвентаризації міської системи оповіщення. Проведено перевірку осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 22 сім’ї та 10 осіб. За карткою отримувача послуг надано 214 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 149; особам - 65.

Взято під соціальний супровід 1 сім’ю, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

07 жовтня проведено семінар для безробітних у міському центрі зайнятості за темою: «Соціальна підтримка сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах». У груповому заході прийняли участь 15 жінок віком від 25 до 45 років.

08 жовтня на базі кримінально-виконавчої інспекції відбувся День Центру з метою проведення роз’яснювальної роботи щодо відповідальності за повторне скоєння злочину, пропаганди здорового способу життя.

09 жовтня проведено заняття з учнями п’ятого класу загальноосвітньої школи № 2 на тему: «Проступок. Правопорушення. Злочин». Під час зайняття підіймалися наступні питання: відповідальність за свої вчинки та проступки; адміністративна відповідальність за правопорушення, скоєні підлітками, які досягли 16 років; кримінальна відповідальність за скоєння злочину підлітками, які досягли 14 років, важливість цінування власного життя та здоров'я, і життя та здоров'я інших людей, шкідливість паління та вживання алкоголю, та відповідальність за вживання алкоголю та паління в громадських місцях, шкідливість вживання наркотичних засобів та відповідальність за їх розповсюдження. Груповою роботою охоплено 25 учнів.

09 жовтня проведено заняття для слухачів  «Школи відповідального батьківства» за темою: «П’ять шляхів до серця дитини». Заняття відвідали шість молодих матусь.

 

Управління освіти:

з 14.06.2013 ведуться роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1.

з 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.

з 10.10.2013  Ведуться бурові роботи у ДНЗ № 6, ДНЗ № 8 з метою обстеження стану ґрунту в дошкільних закладах  та виявлення причин просідання будівель.

07.10.2013 - Підготовлено до друку психологічну газету №8 «Liber consultare». Підготовлено інформацію щодо організації проведення Всеукраїнського тижня права у 2013 році.

08.10.2013 - Підготовлено інформацію в управління праці та соціального захисту населення міської ради  за темою «Про відзначення Дня ветерана». Відбулася нарада спеціалістів в департаменті освіти, науки та молоді, з питань атестації навчальних закладів щодо впровадження орієнтовних критеріїв оцінювання діяльності ДНЗ, ЗНЗ.

09.10.2013 - Проведені роботи щодо гідродинамічного очищення колодязів у ЮЗШ № 2. Надано щорічний звіт  у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації про функціонування гуртків у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах у 2013-2014 н.р. та про участь вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів  у конкурсах, змаганнях, фестивалях за 2013 рік. Підготовлено методичний посібник щодо досвіду профорієнтаційної роботи психологічної служби гімназії №1. Відбувся психолого-педагогічний семінар «Психологічна готовність до школи – важлива умова успішного навчання в ЮЗШ №4.

з   09.10.2013 по 13.10.2013 З’їзд керівників навчальних закладів  і голів профспілкових комітетів  для обміну досвідом в м. Ялта АРК.

10.10.2013 - Підготовлено інформацію щодо заходів проведених у закладах освіти щодо Євроінтеграції у жовтні 2013 році.

11.10.2013 - Прийняли участь практичні психологи та соціальні педагоги в обласній авторській  майстерні за технологією «Креатив». Підготовлено узагальнену інформацію для експертизи психологічного та соціологічного інструментарію у 2013/2014 навчальному році.

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Прийнято 16 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 34 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб з 01.10.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».  

8 жовтня 2013 року відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів. Навчання пройшли 25 осіб. За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці будуть видані відповідні посвідчення. Проведено лекцію для відпочиваючих відділення на тему «Пільгове зубопротезування». Відбулося засідання комісії з питань надання допомоги з міського бюджету громадянам міста у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг. Відбулося привітання мешканки міста Клименко Пелагеї Миколаївни з 102-ю річницею з Дня Народження.

10 жовтня 2013 року в Южноукраїнській загальноосвітній школі № 3 для працівників управління проведено навчання щодо правил поведінки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Служба у справах дітей:

Прийняли участь у 3 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  19 громадян на особистих прийомах. Відпрацьовано 1 письмове звернення громадян. Обстежені 4 сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

07.10.2013 прийняли участь у  відвідуванні  музею Кибрика в м. Вознесенськ, де проходить виставка робіт вихованців ДБСТ Вьюн.

Відділ архітектури та містобудування:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 4. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 6. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктри міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - підготовлено та надано 1 договір. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2; проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 5 громадян.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 12 листів; надано консультацій – 15. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок – 3 договори оренди земельної ділянки. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – підготовлено 5 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: проектів рішень сесії –  19 рішень; 1 проект рішення виконавчого комітету.

Управління молоді, спорту та культури:

У комунальних закладах «Міська бібліотека для дітей», «Міська бібліотека для дорослих» оформлено тематичні книжкові виставки до Дня Українського козацтва.  До Дня художника у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» відбулася виставка художніх робіт учнів та педагогів художнього відділу. Проведена нарада щодо святкування Дня Українського козацтва з громадськими організаціями міста Южноукраїнська Українського козацтва та громадською організацією «Молоді регіони». Привітали заслуженого працівника культури, керівника образотворчо-показового ансамблю танцю «Квіти України» Форостенко Ольгу Борисівну з нагоди відзначення 60-річчя.

8 жовтня  комунальним закладом «Диятчо-юнацька спортивна школа» у ЗОШ №2 проведено турнір з футболу на призи управління молоді, спорту та культури.

Відбулася нарада з директором туристичної фірми «Miren» з міста Южноукраїнська, щодо обговорення питань, розвитку внутрішнього туризму. Забезпечена участь учнів комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» з відділення футболу у Чемпіонаті Миколаївської області у смт. Доманівка.

12 жовтня, біля пам’ятного знаку «Буго-Гардова паланка», відбулися урочистості до Дня Українського козацтва за участю представників виконавчих органів ради, а також туристична екскурсія  «Шляхами козацтва» для гостей та жителів міста Южноукраїнська.  У комунальному закладі культури музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» 12 жовтня відбулося відкриття експозиції «Слава козацька не вмре, не поляже» до Дня Українського козацтва. У комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плавання. Протягом тижня надійшло три звернення щодо видачі посвідчень багатодітним сім’ям.

Управління економічного розвитку:

Проведено роботу (у телефонному режимі) з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у салонах краси та перукарнях щодо їх участі у Всеукраїнському чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2013». Інформація оприлюднена на офіційному сайті міста Южноукраїнська. Надано 2 усних та 4 у телефонному режимі консультацій споживачам з питань захисту їх прав.

08.10.2013 проведено засідання «круглого столу» з суб’єктами підприємницької діяльності. Здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста та проведено аналіз цін станом на 08.10.2013 в порівнянні з початком 2013 року.

Організовано проведення засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності  територіальної громади міста  Южноукраїнська. Проводено роботу щодо організації конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Проводилась робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартир. Оновлено інвестиційний паспорт. Проводився моніторинг Інтернет-сайтів  для розміщення інвестиційних проектів міста та пошуку інвесторів. Перевірено проект штатного розкладу КП ТВКГ. Підготовлено та направлено запит до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва щодо надання висновку про належність проектів рішень Южноукраїнської міської ради та виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради до регуляторних актів. Проводилась робота щодо залучення інвестиційних коштів в місто Южноукраїнськ для відкриття нових виробництв на території міста. Перевірено розрахунки тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, які надає ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом».

Фінансове управління:

За період з 07.10.2013 –11.10.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 4428,5 тис. грн., в тому числі до загального фонду 4320,2 тис. грн., до спеціального фонду 108,3 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3866,2 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 2486,0 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 5649,9 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 2 508,6 тис. грн., оплату комунальних послуг в сумі 172,3 тис. грн., харчування – 9,6 тис. грн.. Також профінансовано 815,2 тис. грн. на: придбання запчастин для автотранспорту, меблів, решітки, послуги банку, вивіз сміття, експлуатаційні витрати, поточний ремонт туалетів ЗОШ №1, усунення підпору в каналізаційному колодязі ЗОШ №3, страхування та оренда приміщень, відрядження, послуги банку, компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги, відшкодування на медикаменти хворим на бронхіальну астму, цукровий діабет, дітям-інвалідам, малозабезпеченим, учасникам ВВВ, матеріальна допомога на лікування онкологічно хворим, організація святкового обіду до Дня людини похилого віку, компенсація за пільговий проїзд, попередня оплата для проведення робіт по реконструкції гуртожитку та придбання матеріалів для капітального ремонту ліфтів, обслуговування міських доріг. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 2594,2 тис. грн. на: державну соціальну допомогу сім’ям з дітьми, поточний ремонт внутришньоквартальних пішохідних доріжок, ліквідація просідань і проломів проїжджої частини та відновлення усіх видів дорожнього покриття (ямковий ремонт), пільги на житлово-комунальні послуги. До державного бюджету вилучено 1503,4 тис. грн.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...