Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради.
AA

Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради.

08 жовтня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського було проведено чергове засідання архітектурно-містобудівної ради, на якому було розглянуто такі питання: 

1. Розгляд ескізу щодо встановлення меморіальної споруди з надписом біля пам’ятного знаку  жертвам голодомору  в районі Храму Христа Спасителя.

2. Розміщення групи тимчасових споруд в районі житлового будинку №2 по бул. Шевченка, а саме 2-ох торгівельних павільйонів (замовник - Каленяк О.А.).

3. Влаштування «карману» для тимчасового паркування машин в районі магазина «Фортуна» по пр. Леніна (замовник – Лесів О.О.).

4. Погодження влаштованого окремого входу в квартиру №101 по пр. Комуністичному, 5 з метою переведення даного приміщення з житлового фонду до нежитлового під розміщення офісних приміщень (замовник - Евпатченко О.Г.).

5. Розгляд ескізного проекту щодо будівництва об’єкта - «Дитячий центр розвитку та відпочинку» (включає в себе: дитяче кафе, клас розвитку дитини, спортивний зал, ігрова кімната для дитини) в районі житлового будинку 23 по вул. Набережна Енергетиків (замовник - Жебет Л.С.).

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...