Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 30 вересня-06 жовтня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 30 вересня-06 жовтня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Завершено поточний ремонт місць загального користування (праве крило, центральне крило) гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8 та розпочаті роботи з установлення сантехнічного обладнання. Виконано ремонтні роботи крилець у 6-ти під’їздах за адресою вул. Миру,16. Розпочато ремонт 1-го поверху. 
3 жовтня о 10 годині відбулася нарада по вирішенню технічних питань з реконструкції самоструйного колектору. 
Завершені роботи по влаштуванню 16-ти з’їздів по проспекту Леніна для мешканців з обмеженими можливостями. Встановлено малі архітектурні форми у дворі житлового будинку №10 по бульвару Шевченко та по вул. Дружби Народів, 1,3,5. Розпочаті роботи по встановленню малих архітектурних форм у дворі житлових будинків пр. Комуністичний, 5, б-р Курчатова,7, пр. Леніна,5,7.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 632,5 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Миру, 4; 8; 10; пр. Леніна, 4; 8; вул. Дружби Народів, 14; 26; пр. Комуністичний, 5; 7. Поточний ремонт швів стінових панелей – 488 м.п. на житлових будинках 4-го мікрорайону. Поточний ремонт цементним розчином цоколю – 23 м2; примикання вимощення до цоколю – 109 м.п., ремонт східців і тротуарної плитки парадних входів житлового будинку за адресою б-р Цвіточний, 7; фарбування цоколю – 456 м2 на житловому будинку по пр. Леніна, 27. Виконано поточних ремонтів ліфтів – 4 одиниці за адресами пр. Комуністичний, 8 п.2; вул. Комсомольська, 3; б-р Шевченка, 12; вул. Дружби Народів, 33 п.1. Технічне обслуговування – 85 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 14 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 53 житлові будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 96 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 46 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 11 житлових будинків (пр. Леніна, 1; вул. Дружби народів, 35; 15; б-р Шевченка, 4; вул. Набережна Енергетиків, 23; вул. Миру, 8; 4; вул. Енергобудівників, 2; 6; б-р Цвіточний, 11; вул. Молодіжна, 5); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 295 стояків. Виконано зварювальний ремонт металевих дверей входів в під’їзд за адресами вул. Дружби Народів, 22 п.6; вул. Дружби Народів, 30 п.4; встановлено пружини на вхідні двері житлових будинків 1-5-го мікрорайонів. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 42; 33; 40; вул. Наб. Енергетиків, 15; пр. Леніна, 29; 26; 7; б-р Цвіточний, 3; б-р Шевченка, 2; пр. Комуністичний, 7; 2; 1; ремонт лавки біля житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків, 23; встановлено урну на дитячому майданчику по б-ру Шевченка, 12.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
01.10.13р. з 9-45 до 17- 00 відбулося відключення гарячого водопостачання в зв'язку з заміною трубопроводів та ремонтом запірної арматури на теплорозподільчому пункті ТРП-6 ( 3-й квартал).
02.10.13р. з 9-00 до 10-00 відбулося відключення гарячого водопостачання 5 мікрорайону в зв'язку з ремонтними роботами на теплорозподільчому пункті ТРП-5 (врізка штуцеру).
02.10.13р. з 10-00 до 15-00 відбулося відключення гарячого водопостачання житлових будинків по вул. Набережна Енергетиків, 47, 48, 49 та житлового будинку по пр-ту Леніна, 26 5 мікрорайону в зв'язку з ремонтними роботами (врізка дренажів по гарячому водопостачанню).
03.10.13р. з 9-00 до 10-40 відбулося відключення гарячого водопостачання на дитячому садочку № 5 в зв'язку з усуненням пориву.
Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 9 засмічень на каналізаційних мережах. У зв’язку із суттєвим погіршенням погодних умов та стрімким зниженням температури зовнішнього повітря та на виконання рішення Южноукраїнської міської ради від 02.10.2013 р. № 297 „Про початок опалювального періоду 201302014 року” розпочата подача тепла в місто. Подача опалення відбувалась поступово: 01.10.2013 р. згідно заявкам отримали опалення об’єкти освіти, ДК та СК „Олімп”; 03.10.2013 - об’єкти житлового фонду.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Ділянка озеленення:
очистка квітників від стебел квіткових рослин (пр-т Леніна, меморіальний комплекс);
штиковка квітників(пр-т Леніна, б-р Цвіточний, вул. Дружби Народів, б-р Шевченко);
видалення живоплоту; насадка живоплоту (сквер №2);
вантаження та вивіз зеленої маси – 4 причепи; обріз сухих гілок дерев (вул. Дружби Народів);
стрижка живоплоту (паркова зона «Олімп»).

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 12; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Складено адміністративних протоколів – 1; Проведено рейдів – 3; Проведено бесід – 14.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами: 
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Проведено навчання керівного складу цивільного захисту міста на обласних курсах цивільного захисту. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 9 громадян. Участь у засіданні адміністративної комісії. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до складу евакуаційної комісії». Проведено засідання комісії з питань ТЕБ та НС. Підготовлено зміни до програми «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м. Южноукраїнську на 2011-2015 роки». Проведено перевірку осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Проведена квартальна перевірка наявності документів з обмеженим доступом.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 35 сімей та 9 осіб. За карткою отримувача послуг надано 304 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 263; особам - 41. 
Взято під соціальний супровід 2 сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах.
30 вересня проведено семінар для безробітних у міському центрі зайнятості за темою: «Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». У груповому заході прийняли участь 12 жінок віком від 25 до 45 років.
30 вересня, з нагоди Дня усиновлення, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, представник депутатського корпусу, директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та начальник служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради відвідали дитячий будинок сімейного типу. Гості привітали батьків-вихователів та дітей зі святом Віри, Надії, Любові та вручили подарунки. 
01 жовтня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося перше заняття групи самопідтримки батьків, які виховують дітей з функціональними обмеженнями, з метою надання безкоштовної соціально-психологічної, юридичної допомоги батькам та підтримки різнобічного розвитку дітей з особливими потребами. 
01 жовтня директор Центру взяла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дітей.
04 жовтня директор Центру взяла участь у засіданні лікувально-консультаційної комісії державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 МОЗ України».

Управління освіти:
30.09.2013 – Відбувся семінар бібліотекаря. Завершено поточний ремонт харчоблоку ДНЗ № 3 (із заміною електрообладнання). Відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти на тему: «Арт-терапевтична робота з глиною, почуття та образи». 
01.10.2013-03.10.2013 - Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації про функціонування гуртків у загальноосвітніх навчальних закладах у 2013-2014 н.р. та про участь вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у конкурсах, змаганнях, фестивалях за 2013 рік.
01.10.2013 - Підготовлено роботи вихователів ДНЗ, вчителів ЗНЗ до участі у Першому обласному заочному конкурсі «Від творчого вчителя – до обдарованого учня». Розпочато опалювальний сезон у закладах освіти. Розпочав роботу міжшкільний факультатив з польської мови. Прийняли участь в засіданні комісії із захисту прав дітей.
02.10.2013 - Проведена планова нарада керівників; розглянуті питання працевлаштування, результати ЗНО, результати оздоровлення. Підготовлено лист у виконавчий комітет міської ради за темою «Про відзначення 2014 року в Миколаївській області Року учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан». Відбувся шаховий турнір присвячений Дню учителя.
03.10.2013 - Підготовлено щоквартальний звіт про виконання розпорядження міського голови від 31.01.08 №67-р. Прийняли участь в роботі комісії з ТЕБ і НС. Здійснено аналіз норм харчування у ДНЗ за ІІ квартал 2013 року. Прийняли участь у заходах ВП ЮУ АЕС з питань профорієнтаційної роботи (зустріч з керівництвом Севастопольського національного університету ядерної енергії і промисловості). Підготовлено наказ про організаційні заходи щодо здійснення експертизи психологічного та соціологічного інструментарію у 2013/2014 навчальному році в навчальних закладах міста. Проводилася організаційна робота щодо участі в конкурсі «Ерудит професій». Відбулось засідання методичної комісії вчителів географії з метою підготовки до турніру юних географів. 
04.10.2013 - Підготовлено заявку до участі команди учнів від міста Южноукраїнська на обласний інтернет-турнір юних правознавців.
Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилися спортивні змагання з футболу в межах міської спартакіади; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; Проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.
Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Прийнято 8 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 16 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 114 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська», 25 осіб з 01.10.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
1 жовтня в Палаці культури «Енергетик» відбувся святковий вогник, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана. 
1 жовтня відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана, підготовлений творчими колективами загальноосвітньої школи №4. Після концерту відпочивальників чекав солодкий стіл та продовольчі набори від учнів школи №4.
На виконання соціальних ініціатив Президента України, з метою реалізації державної політики з питань соціального захисту населення, 3 жовтня відбулося засідання комісії по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню житлових субсидій та державної соціальної допомоги. 

Служба у справах дітей:
Прийняли участь у 6 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято 17 громадян на особистих прийомах. Виявлено 2 дитини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Обстежено 3 сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
01.10.2013 проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. 
Підготовлено 3 проекти рішення виконавчого комітету. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету. 
04.10.2013 - урочисті збори з нагоди Дня працівника освіти у відділі соціально-психологічної реабілітації дітей за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної.

Відділ архітектури та містобудування:
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 5; інші листи – 6. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 8. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 3; проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 8 громадян. 

Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 7 листів; надано консультацій – 10. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок – 2 договори особистого строкового сервітуту. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – підготовлено 4 акти та розрахунки по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: проектів рішень сесії – 5 рішень; 1 проект рішення виконавчого комітету. Участь у засіданні комісії з питань ТЕБ та НС. Розроблення проектів регуляторних актів та відстеження їх результативності: підготовлено звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акту. Проведення звірки з ОДПІ, фінансовим управлінням міської ради, юридичними та фізичними особами: підготовлено реєстри.

Управління молоді, спорту та культури:
27-29 вересня 2013 року на скельних масивах поблизу міста Южноукраїнська відбувся туристичний фестиваль «Відпочивай активно», який проводиться вже 38-ий рік поспіль. Організаторами фестивалю виступили: Миколаївська обласна федерація спортивного туризму, департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації, за підтримки Южноукраїнської міської ради.
28 вересня у палаці культури "Енергетик" відбувся обласний конкурс козацької пісні "За Бузькими порогами Січ колись стояла». У заході взяли участь 27 кращих вокально-хорових колективів та фольклорних ансамблів Миколаївської області. Місто Южноукраїнськ представляли три колективи: народний хор "Любисток", народний ансамбль української пісні "Берегиня", народний хор ветеранів війни та праці палацу культури "Енергетик", які теж не залишились без нагород. Так, народний хор ветеранів війни та праці палацу культури "Енергетик" став дипломантом конкурсу, народний ансамбль української пісні " Берегиня" здобув ІІІ місце, а народний хор "Любисток" – гран - прі конкурсу.
30 вересня, відзначився Всеукраїнський день бібліотек. 
01 жовтня у палаці культури "Енергетик" відбувся концерт музичних колективів, педагогів та вихованців комунального закладу "Дитяча школа мистецтв", який проведено з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, Міжнародного дня музики, Дня художника та Дня працівників освіти. У фойє палацу культури – організована виставка робіт образотворчого мистецтва юних художників школи мистецтв.
Продовжується підготовка заходів до відзначення Дня Українського козацтва, які заплановано на 12 жовтня. Триває підготовка до відзначення 20-річчя оркестру народних інструментів «Колорит».
Завершено проведення концертних програм джаз-рок гурту «Радар», під керівництвом Гасанова В’ячеслава Гаджийовича, у школах міста, які проводилися з метою популяризації дитячої творчості та ознайомлення дітей міста з роботою комунального закладу «Дитяча школа мистецтв». 
Надано консультації щодо отримання кредитів на придбання житла «Молодіжне кредитування». Проведено засідання комісії щодо присвоєння категорій дитячо-юнацьким спортивним школам. За результатами, комунальному закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» рекомендовано підтвердити першу категорію. Підготовлено звіт до відділення національного олімпійського комітету Миколаївської області та підготовлено документи:
- на присвоєння спортивних розрядів з художньої гімнастики 4 спортсменам;
- на погодження груп спеціалізованої базової підготовки;
- на поновлення втрачених документів спортсмену.
Відряджено команду комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» з футболу на змагання. До відділу молоді та спорту надійшло 1 повідомлення про скоєння насилля в сім’ях, спеціалістами вжито відповідні заходи. 

Управління економічного розвитку:
Проведено обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю на ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» щодо дотримання ними правил торгівлі на ринках. Надано 3 усних та 3 у телефонному режимі консультацій споживачам з питань захисту їх прав. Проведено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста. Підведені підсумки виконання заходів Програми розвитку малого та середнього підприємництва у місті Южноукраїнськ на 2013-2014 роки за 9 місяців 2013 року. Підведені підсумки виконання заходів щодо забезпечення виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» за 9 місяців 2013 року. На вимогу прокурора підготовлена інформація щодо здійснення у січні-серпні 2013 року закупівель товарів, робіт, послуг, відповідно до Закону України "Про здійснення державних закупівель" розпорядниками бюджетних коштів, підпорядкованих Южноукраїнській міській раді. На вимогу прокурора підготовлена та направлена інформація щодо показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за січень-серпень 2013 року. Здійснювався аналіз виконання фінансових планів та планів фонду оплати праці комунальними підприємствами міста за період січень - серпень 2013 року. Перевірка проектів штатних розкладів КП ТВКГ та КП ЖЕО. Підготовлено інформацію щодо моніторингу тарифів на житлово-комунальні послуги та їх собівартість. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартир за кошти державного бюджету для Чорнобильців. Проведено засідання комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська 02.10.2013.

Фінансове управління:
За період з 30.09.2013 –04.10.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 731,0 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 571,5 тис.грн., до спеціального фонду 159,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 879,8 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 419,8 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 215,1 тис.грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 190,1 тис.грн., оплату комунальних послуг в сумі 2,3 тис.грн. Також профінансовано 22,7 тис.грн. на: придбання бензину, паперу, комп’ютерної техніки, мобільного телефону, послуги банку, відрядження, послуги банку. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 12,8 тис.грн. на: компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян. До державного бюджету вилучено 210,8 тис.грн.

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...