Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 1 жовтня в Палаці культури «Енергетик» відбувся святковий вогник, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана
AA

1 жовтня в Палаці культури «Енергетик» відбувся святковий вогник, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, заснований у 1990 році  Генеральною Асамблеєю ООН. Це свято покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. В Україні Міжнародний день людей похилого віку почали відзначати з 1991 року.

Створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі і одне з пріоритетних завдань соціальних ініціатив Президента України.

1 жовтня в Палаці культури «Енергетик» відбувся  святковий вогник, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана.

З вітальними промовами виступили секретар Южноукраїнської міської ради Галина Поліканіна,  голова громадської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Володимир Пономарьов, заступник голови профспілкового комітету відокремленого підприємства “Южно-Українська атомна електростанція” Сергій Снітков, виконуюча обов’язки начальника відділу кадрів відокремленого підприємства “Южно-Українська атомна електростанція”  Наталя Рєпіна.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, поздоровила присутніх та відмітила, що завдяки соціальним ініціативам Президента України, в нашій країні, в нашому місті багато уваги приділяється вирішенню питань людей похилого віку. На заході були присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, голова міського товариства інвалідів Євген Лисецький, ветерани та пенсіонери міста.

Секретар Южноукраїнської міської ради Галина Поліканіна вручила членам громадської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Подяки міського голови та управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за вагомий внесок у життя ветеранів та пенсіонерів міста.

Голова громадської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Володимир Пономарьов привітав цінними подарунками з 65 - річним ювілеєм спільного життя подружжя Нестеруків, 40 – річним - подружжя Іванових, активних членів громадської організації Алевтину та Юрія Горєлових з 75 – річчям, Анатолія та Лідію Бебзенко  з 70 – річчям та  75 – річчям.

Атмосферу радості, добра та любові створювали в залі творчі колективи Палацу культури «Енергетик».

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...