Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бібліотекарів міста привітали зі святом
AA

Бібліотекарів міста привітали зі святом

 Традиційно кожного року, 30 жовтня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Професія бібліотекаря є дуже важливою, адже від його праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави. Бібліотекарі є справжніми провідниками до вершин знань. Бібліотекарі нашого міста допомагають читачам бути обізнаними, а юним читачам – пізнавати реальну картину світу.

 Із святом чарівних жінок - бібліотекарів,  привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та начальник управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради Неля Захарко з побажаннями міцного здоров’я, натхнення, творчої наснаги. За багаторічну сумлінну працю, значні досягнення у професійній діяльності, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи міста та з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек відзначені Подяками Южноукраїнського міського голови бібліотекаря комунального закладу «Міська бібліотека для дітей» Олену Максак та бібліотекаря комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» Ольгу Швець, а грамотами управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради було - завідувача комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» Світлану Онищенко  та бібліотекаря комунального закладу «Міська бібліотека для дітей» Тетяну  Цвіру. 

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...