Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 41 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 41 сесія Южноукраїнської міської ради

27 вересня  у великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 41 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 28 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ярослава Нікітіна, Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.
Представник Южноукраїнської  міської виборчої комісії Світлана Грішан  доповіла про результати  виборів по одномандатному мажоритарному виборчому округу №2. Депутатом Южноукраїнської міської ради Миколаївської області обрано Білика Олександра Івановича. 
 
Прокурор міста Южноукраїнська Євген Білан виступив з доповіддю «Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Южноукраїнська за 8 місяців 2013 року».
 
Міською радою затверджено міську Програму запобігання і протидії корупції у місті Южноукраїнську на 2013 – 2015 роки та комплексну Програму пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій у місті Южноукраїнську на 2013-2015 роки. 
 
Голова постійної комісії міської ради Олена Кокол доповіла про роботу постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, охорони здоров’я,  соціального захисту  та зайнятості населення.
 
Внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік, до міської програми реформування медичного обслуговування населення міста Южноукраїнська на 2013-2018 роки, а також прийнято рішення про виконання та зняття з контролю рішень Южноукраїнської міської ради, надано згоду на передачу з комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська у державну власність дизельного генератора  та розглянуті рішення з питань врегулювання земельних відносин в місті.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...