Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 23-29 вересня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 23-29 вересня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїської міської ради:
Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Завершено поточний ремонт місць загального користування (праве крило) гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8. Продовжуються роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко. Продовжуються роботи по влаштуванню опір вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Завершено поточний ремонт  внутрішньоквартальних проїздів у 8-ми дворах міста та поточний ремонт асфальтом пішохідних доріжок в 5-ти дворах. Продовжуються роботи по влаштуванню з’їздів по проспекту Леніна для мешканців з обмеженими можливостями. Встановлено малі архітектурні форми у дворі житлового будинку №10 по бульвару Шевченко, продовжуються роботи по встановленню малих архітектурних форм у дворі житлових будинків № 1,3,5 по вул. Дружби Народів.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі і покрівлі балконних козирків – 706,5 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 17; 5; пр. Леніна, 26; 2; вул. Молодіжна, 5; вул. Миру, 10; б-р Шкільний, 8; 5. Поточний ремонт швів стінових панелей – 17 м.п. на житловому будинку по вул. Дружби Народів, 14. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 9,5 м2; примикання вимощення до цоколю – 243 м.п., вимощення – 1,5 м2; водовідвідного лотка – 9 м.п. житлових будинків за адресами пр. Леніна, 27; б-р Цвіточний, 7. Виконано поточних ремонтів ліфтів – 1 одиниця за адресою пр. Комуністичний, 10 п.6. Технічне  обслуговування – 29 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 56 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 79 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 83 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 10 ж/будинків (пр. Леніна, 1; 18; 26; 33; 14; вул. Дружби народів, 15; 46; б-р Шевченка, 6; вул. Набережна Енергетиків, 21; вул. Миру, 8); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 277 стояків. За кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» виконано капітальний ремонт 5-ти одиниць ліфтів за адресами пр. Леніна, 12 п.1,2,3; пр. Комуністичний, 6 п.5; пр. Леніна, 2 п.4. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 12; 52; вул. Миру, 2; пр. Леніна, 4; 27; 31; б-р Курчатова, 2;  б-р Шкільний, 1; вул. Енергобудівників, 15; ремонт і фарбування лавки житлового будинку по б-ру Шкільному, п.1.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
З  23.09.13р проводиться поступове  заповнення внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж мережною водою.
23.09.13р. з 9-00 до 10-00 24.09.13р. відбулося відключення гарячого водопостачання  в зв'язку з заміною трубопроводів  гарячого водопостачання та теплопостачання в районі житлового будинку по пр-ту Комуністичному,7.
23.09.13р. з 8-00 до 14-00 відбулося відключення гарячого водопостачання 4 мкр в зв'язку з ремонтними роботами запірної арматури  на теплорозподільчому пункті ТРП-4А.
25.09.13р. з 16-30 до 17-30 відбулося відключення холодного водопостачання на д/с № 2 в зв'язку з усуненням свищу.
Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 7  засмічень  на каналізаційних мережах. Ведуться ремонтні роботи з заміни дільниці трубопроводів теплопостачання в районі гуртожитку № 5. Виконаний ремонт трубопроводів теплопостачання в районі Ощадбанку.
25.09.13р. з 22-00 до 22-00 26.09.13р. відбулося відключення гарячого водопостачання 3 мкр в зв'язку з проведенням промивання теплообмінних апаратів на теплорозподільчому пункті ТРП-3.
Ведуться ремонтні роботи з заміни трубопроводів гарячого водопостачання на теплорозподільчому пункті ТРП-6. Розпочаті роботи до переходу режиму теплопостачання з літнього на зимовий.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Ділянка озеленення:
видалення стеблів відцвівши квітів (пр-т Леніна «АТБ» - «Копійка»);
підготовка квітників до зимової копки  (б-р Цвіточный, вул. Дружби Народів 23-25, б-р Шкільний);
видалення цибулин тюльпанів (пр-т Леніна);
обріз порослій (паркова зона «Олімп», б-р Шкільний);
вантаження та вивіз зеленої маси (пр-т Леніна, Сквер №1, вул. Дружби Народів, МЭЗ);
обрізка гілок дерев (вул. Енергобудівників);
стрижка живоплоту (МЭЗ);
Розкряжовка дерева (б-р.Цвіточний).

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 12; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 3; Проведено бесід – 14; Підготовлено пропозицій – 2.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїської міської ради:
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Підготовка до проведення навчань керівного складу цивільного захисту міста на обласних курсах цивільного захисту. Прийнято участь у спільній нараді з Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 8 громадян. Участь у роботі робочої групи для проведення комплексної  перевірки техногенної  та  пожежної   безпеки нежитлової будівлі, громадського туалету на 9 приборів, розташованого за адресою: проспект Леніна 27-Г. Коригування та узгодження плану спільних дій органів управління та сил цивільного захисту міста щодо запобігання та ліквідації наслідків можливих НС на системах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2013-2014 р. Участь у засіданні Ради громадськості, у засідання координаційної ради по боротьбі з порушенням прав інтелектуальної власності. Організовано перевезення призовників на обласний збірний пункт для проходження обласної медичної комісії. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву.
Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовка проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до складу евакуаційної комісії». Підготовка матеріалів на  засідання  комісії з питань ТЕБ та НС, спостережної комісії. Підготовка змін до програми «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м. Южноукраїнську на 2011-2015 роки».

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 16 сімей та 8 осіб. За карткою отримувача послуг надано 144 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 101; особам - 43.
Взято під соціальний супровід 1 особу, яка опинилася в складних життєвих обставинах.
23 вересня проведено спільну нараду  з представниками кримінально-виконавчої інспекції та представниками відділу мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій, на якій розглядалися питання щодо соціальної роботи у ІІІ кварталі поточного року з неповнолітніми та молоддю, яка засуджена до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі; звільнилась з місць позбавлення волі.
25 вересня директор Центру в рамках співпраці провела зустріч з відпочиваючими відділення соціально-медичних послуг, яке є підрозділом комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”.

Управління освіти Южноукраїської міської ради:
21.09.2013-27.092013 – Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації, УМСК, ВК міської ради за темами: «Оперативна інформація про мережу позашкільних навчальних закладів станом на 01.10.2013», «Графік екскурсій «Моя країна – Україна», «Про увічнення пам'яті  жертв Голок осту, Голодоморів, політичних репресій», «Про заходи вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років», «Заходи до Дня Українського козацтва», «Календар добрих справ».
23.09.2013 - Подача матеріалів на сайт засідання методичного об’єднання завідувачів та вихователів-методистів.
25.09.2013 - Засідання з нагоди укладання Угоди про співпрацю управління освіти та   Вознесенською єпархією Української православної церкви  ( виконавчому комітеті міської ради). Підготовлено лист на навчальні заклади з вимогами до підготовки інформації про роботу гуртків у 2013-2014 н.р. для надання у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Методичний консиліум  завідувачів методичних кабінетів області (смт Єланець).
26.09.2013-27.09.2013 - Адаптаційний тренінг «Професійне зростання. Майстерність. Результат» (м. Миколаїв).
27.09.2013-29.09.2013 - Відрядження завідувача методкабінету до м. Вінниця з метою обміну досвідом з питань модернізації змісту, форм і методів науково-методичної роботи з науковими кадрами.
27.09.2013 - Робоча нарада засідання учнівського муніципалітету. Робоча нарада по акції «Дзвони наших сердець». Підготовка та відправлення проекту в МОІППО ДНЗ № 2 «Ромашка» щодо участі в обласному експерименті з проблеми «Моральне виховання дошкільників».
Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїської міської ради:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 15 суб’єктів підприємницької діяльності,  виявлено         1 порушення. Прийнято 18 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 12 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 116 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
23 вересня відбулося засідання координаційної ради по виконанню міської комплексної Програми «Турбота».
25 вересня відбулося засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради. На засіданні обговорювалися перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати та стан господарської діяльності Южноукраїнського відокремленого підрозділу колективного сільськогосподарського підприємства «Тепличний комбінат». За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

 

Служба у справах дітей:
Прийняли участь у 5 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  14 громадян на особистих прийомах. Відпрацьовано 3 письмових звернення громадян. Обстежено 4 сім’ї , які опинилися в складних життєвих обставинах.
19.09.2013 проведений рейд по перебуванню дітей на вулицях та у розважальних закладах міста у нічний час.
23.09.2013 бесіда з дітьми КЗ ЦСПРД « Історія партизанського руху в Україні».
24.09.2013 прийняли участь у роботі депутатської комісії.  Відвідування дітьми музею « Бойової слави».
27.09.2013 прийняли участь у сесії міської ради.

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїської міської ради:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 24 листи; надано консультацій – 17. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок – 3 договори оренди земельної ділянки; 2 договори особистого строкового сервітуту. Участь у засіданні 41 сесії 6 скликання – 5 доповідей по підготовленим проектам рішень. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету: підготовлено 2 проекти рішень. Підготовка відповідей на вимогу прокуратури міста Южноукраїнська: підготовлено 1 додаток до відповіді від 16.09.13р. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – розглянуто 6 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків, з них затверджено 2 акти. Розроблення проектів регуляторних актів та відстеження їх результативності: підготовлено звіт про повторне відстеження результативності регуляторного акту.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїської міської ради:

Відділом молоді та спорту проведено роботу з сім’ями, з метою присвоєння статусу їм багатодітної родини, так протягом звітного періоду видано 2 посвідчення: 1 – батькам та 1 – дітям. Участь в організації  обласного туристичного фестивалю «Відпочивай активно». Участь  у проведенні обласного конкурсу козацької пісні «За Бузькими порогами Січ колись стояла». Проведено засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плаванні. Проведено дві консультації для молодих сімей по молодіжному кредитуванню.

Управління економічного розвитку Южноукраїської міської ради:
Приймалась участь у організації туристичного фестивалю «Відпочивай активно». Надано 3 усних та 3 у телефонному режимі консультацій споживачам з питань захисту їх прав. Проведено моніторинг цін на основні продукти харчування та нафтопродукти у торговельній мережі міста.
24.09.2013 приймали участь у засіданні координаційного комітету сприяння зайнятості населення міста Южноукраїнська.
26.09.2013 приймалась участь у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення.
Продовжено роботу щодо оновлення дислокації розміщення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг. Організовано проведення засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська. Проводиться організація конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартири. Проводилась робота щодо залучення в місто інвестицій, відкриття нових виробництв. Здійснено аналіз оцінки результативності діяльності органів місцевого самоврядування міста Южноукраїнська за підсумками січня – червня 2013 року та підготовлена зазначена інформація для надання департаменту економічного розвитку торгівлі та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації. Здійснено аналіз показників соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська за січень-червень 2013 року. Проведено аналіз виконання фінансових планів та планів фонду оплати праці за серпень 2013 року КП БТІ, КП «Критий ринок м.Южноукраїнськ», КП ЖЕО, КП ТВКГ, ККТП «Кобзар», КП «Південсервіс». Проводився аналіз передплатної ціни на газету Южноукраїнської міської ради «Контакт». Проводився аналіз щодо потреби в додаткових коштах комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт» для забезпечення беззбиткової діяльності установи.

Фінансове управління Южноукраїської міської ради:
За період з 23.09.2013 –27.09.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 2880,3 тис.грн., в тому числі до загального фонду 2830,8 тис.грн., до спеціального фонду 49,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1943,2 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 265,0 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 3322,5 тис.грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 2794,8 тис.грн., продукти харчування в сумі 119,6 тис.грн. та на оплату комунальних послуг в сумі 65,5 тис.грн. Також профінансовано 342,6 тис.грн. на: оплату послуг зв’язку, системи «Ліга», Інтернету, відрядження, придбання труб, призів, навчання з питань охорони праці, публікація передвиборчої агітації та підсумків виборів в газеті, послуги по безкоштовному зубопротезуванню ветеранів війни та праці, УБД, учасників війни, інвалідів війни, стипендія, оплату стартового внеску, придбання дезінфікуючих засобів, аванс на придбання матеріалів по поточному ремонту майстерень ЗОШ №3, навчання студента Здоровець Н.В., попередня оплата по поточному ремонту зливної каналізації, заміну вікон ДНЗ №6 та тех..нагляд на об’єкті, тех.обслуговування оргтехніки, монтаж та наладка обладнання на харчоблоці ДНЗ №3.  За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 242,7 тис.грн. на: пільги на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, допомоги при народженні дитини, допомоги дітям-інвалідам, одиноким матерям. До державного бюджету вилучено 936,2 тис.грн.


*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...