Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська за січень–серпень 2013 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська за січень–серпень 2013 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, за січень–серпень 2013 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 24 підприємства та 1 відокремлений підрозділ, на яких працювало 735 штатних та 32 позаштатних працівника.

Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) за січень–серпень 2013 року складав 49,5 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям – 26,1 млн.грн. (52,7%).

Значне місце в структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності займали операції з комплексного обслуговування об’єктів – 37,4% та  послуги вантажного автомобільного транспорту, надання послуг перевезення речей – 18,4%, достатньо помітна питома вага послуг з прибирання та надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна – по 9,7% відповідно, діяльності послуг телекомунікацій (електозв’язку) – 8,4%, надання в оренду автотранспортних засобів – 7,9%.  

За січень–серпень 2013 року на замовлення населення реалізовано послуг на 23,4 млн.грн., що складало 47,3% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 1220 грн.

За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 244,9 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення за січень–серпень 2013 року складала 180 грн.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...