Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні платники податків!
AA

Шановні платники податків!

Сьогодні платники податків мають змогу подавати податкову звітність до органів Міністерства доходів та зборів в електронному форматі за допомогою засобів телекомунікаційного зв'язку. Електронний цифровий підпис – ефективне рішення для всіх, хто хоче використовувати новітні технології та бути успішним бізнесменом. Документи, підписані електронним цифровим підписом, можуть бути передані до місця призначення за лічені секунди. Всі учасники електронного документообігу отримують рівні можливості незалежно від їх  територіального розташування.

Для багатьох платників податків вже стало звичною справою електронне звітування з використанням цифрового підпису. Тепер платники податків мають можливість безкоштовно отримати ключі цифрового підпису та вільно використовувати програми для створення електронних звітів. Нагадаємо, що використовуючи ЕЦП, Ви отримуєте додаткові можливості шифрування документів. Завдяки надійним криптографічним алгоритмам забезпечується конфіденційність інформації, що передбачає неможливість доступу до неї будь-якої особи, яка не володіє секретним ключем. Доступна можливість використовувати одні й ті ж засоби ЕЦП при обміні даними з усіма міністерствами, відомствами, при подачі звітності в будь-які контролюючі органи на території України. Ведення електронного документообігу на підприємствах значно скорочує об'єми паперової бухгалтерської документації, економить час співробітників і витрати підприємств, пов'язані з укладенням договорів, оформленням платіжних документів та їх пересиланням контрагентові. Використання ЕЦП значно прискорює проведення численних комерційних операцій, виключає необхідність додаткових зустрічей і багатогодинних переговорів.

З метою покращення податкових сервісів з обслуговування платників податків, створення податковою службою сприятливих умов для ведення діяльності суб'єктами господарювання в Южноукраїнській ОДПІ діє Центр сертифікації ключів, де суб'єкти господарювання мають можливість безоплатно і оперативно отримати ключ електронного підпису. Центр знаходиться в приміщенні Южноукраїнської ОДПІ , кабінет №29 за адресою: м. Южноукраїнськ вул..Енергобудівників,5.

Переваги електронної звітності - безумовні!

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...