Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 16-22 вересня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 16-22 вересня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Продовжуються ремонтні роботи гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8. Продовжуються роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко. Розпочаті роботи по влаштуванню опір вуличного освітлення по вул. Молодіжній. Розпочаті роботи з ямкового ремонту внутрішньоквартальних доріг у 8-ми дворах міста. Виконуються роботи по влаштуванню з’їздів по проспекту Леніна для мешканців з обмеженими можливостями. Проводиться капітальний ремонт 5 ліфтів житлових будинків. Продовжуються громадські роботи.  

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 400 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 37; 19; пр. Леніна, 26;  вул. Молодіжна, 5; вул. Енергобудівників, 6. Поточний ремонт цементним розчином примикання вимощення до цоколю – 108 м.п., вимощення –32,5 м2 житлового будинку за адресою пр. Леніна, 27. Виконано поточних ремонтів ліфтів – 1 одиниці за адресою вул. Набережна Енергетиків, 3 п.3. Технічне  обслуговування – 22 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 9 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 26 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 94 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 88 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 13 ж/будинків (пр. Леніна, 1; 11; 12; 27; 33; вул. Дружби народів, 22; вул. Енергобудівників, 6; б-р Цвіточний, 11; вул. Набережна Енергетиків, 43; пр. Комуністичний, 1; 7; 10; вул. Миру, 8); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 283 стояки. За кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» розпочато виконання капітального ремонту 5-ти одиниць ліфтів за адресами пр. Леніна, 12 п.1,2,3; пр. Комуністичний, 6 п.5; пр. Леніна, 2 п.4. Виконано ремонт 16-ти одиниць лавок, 3-х одиниць МАФ за адресами:  вул. Дружби Народів, 29; 42; 33; 8; б-р Цвіточний, 1; 3; пр. Комуністичний, 10; пр. Леніна, 27; 31. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 4; 6; 22; вул. Комсомольська, 3; ремонт цементним розчином східців парадних входів житлових будинків по вул. Миру, 16 п.6; б-р Курчатова, 3 п.1.  

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

З метою підготовки до опалювального періоду, після проведення гідравлічних випробувань виконується усунення пориву на магістральних тепломережах по вул.. Дружби Народів, в районі Ощадбанку, між МК1 та МК-20. 16.09.2013р. відбулося відключення гарячої води 3-го мікрорайону з 8-00 до 20-00 для заміни запірної арматури в тепло розподільчому пункті ТРП-3. 16.09.2013р.виконувалося тимчасове усунення пориву трубопроводу  на зовнішніх мережах гарячого водопостачання  в районі кафе «Афіни» по вул.. Дружби Народів. 16.09.2013р. проводився ремонт запірної арматури гарячого водопостачання  3-го мікрорайону. 17.09.2013р. проводилось відключення гарячої води 1-го мікрорайону з 13-30 до 14-30 для заміни дренажного вентиля в тепло розподільчому пункті  ТРП-1. 19.09.2013р. з 12-00 до 17-00 частина житлових будинків  (№ 19,20,21,22,23,24,26) 1-го мікрорайону були відключені від постачання гарячої води для усунення пориву трубопроводу гарячого водопостачання в районі житлового будинку 24 по вул. Дружби Народів. Виконаний поточний ремонт насосу гарячого водопостачання НГВ-2 в тепло розподільчому пункті ТРП-7. Відбулося усунення 3 засмічень на каналізаційних мереж. Виконуються роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.  

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій: прибирання міста: згідно періодичності; вивезення сміття: згідно періодичності. Ділянка озеленення: видалення відцвілих квітів (б-р Цвіточний, пр-т Леніна, меморіальний комплекс); обріз крон квітів (б-р Цвіточний); збір насіння (б-р Цвіточний, меморіальний комплекс, пр-т Леніна); обріз порослі (паркова зона «Олімп», меморіальний комплекс); вантаження та вивіз зеленої маси (паркова зона «Олімп», меморіальний комплекс); валка дерев: сухостою (вул.Мира, 5) – 1 шт.  

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 8; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 1; Проведено бесід – 23; Підготовлено пропозицій – 3.  

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Збір, узагальнення та надання до Миколаївської обласної державної адміністрації інформації щодо інвентаризації ДІВ (джерел іонізуючого випромінювання) на адміністративній території міста. Підготовка відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян. Участь у засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Участь у роботі робочої групи   для проведення комплексної  перевірки техногенної  та  пожежної   безпеки  нежитлової   будівлі,   громадського туалету на 9 приборів, розташованого за адресою: проспект Леніна 27-Г. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовка проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до складу евакуаційної комісії». Підготовка, узгодження проектів рішень виконавчого комітету міської ради "Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради  та Положення про неї" та "Про затвердження Порядку надання субвенції з міського   бюджету  державному бюджету   на придбання аварійно-рятувального обладнання (бензорізака) для 25 державної пожежно-рятувальної частини   Головного  управління   Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Миколаївській області". Підготовка змін до програми «Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в м. Южноукраїнську на 2011-2015 роки».        

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 17 сімей та 11 осіб. За карткою отримувача послуг надано 210 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 154; особам - 56. Взято під соціальний супровід 1 сім'ю та 1 особу, що опинилися в складних життєвих обставинах. Проведено міжвідомчу нараду з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи щодо раннього виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, з метою своєчасного вирішення проблем сімей та попередження нещасних випадків в сім’ях з дітьми. У нараді прийняли участь представники Южноукраїнського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  управління освіти, служби у справах дітей, закладу охорони здоров’я. 16 вересня проведено лекцію для безробітних у міському центрі зайнятості за темою: „Здоровий спосіб життя. Фактори ризику”. У груповому заході прийняли участь 14 жінок віком від 25 до 45 років. 17 вересня на базі Кримінально-виконавчої інспекції міста Южноукраїнська проведено лекцію за темою: „Життя без паління” для дітей та молоді, що засуджені до покарань,  не пов’язаних з позбавленням волі.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

16.09.2013 - Підготовка статті на сайт щодо проведення методичного об’єднання завідуючих та вихователів – методистів  ДНЗ.

17.09.2013 - Засідання учнівського муніципалітету. Підведенні підсумки есе «Я-європеєць».

З 17.09.2013  по 19.09.2013 - Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації, ССД, УПСЗ та в УМСК міської ради за темами: «Про профілактику туберкульозу, наркоманії, ВІЛ/СНІДу»; «Про профілактику правопорушень», «Про профілактику соціального сирітства»; «Про забезпечення реалізації прав дітей», «Соціальна програма підтримки сім'ї», «Про запобігання і подолання бідності», «Про  вшанування пам'яті колишніх малолітніх в'язнів нацизму».    

18.09.2013 - Відбулось вручення сертифікатів стипендіатам міського голови. Підготовлено оновлений проект рішення «Про затвердження мережі позашкільних навчальних закладів на 2013-2014 н.р. у м. Южноукраїнську» для оприлюднення у ВК міської ради.

19.09.2013 - Проведена нарада з вчителями фізичної культури з питання проведення уроку плавання 1-4 класах. Проведення міської спартакіади вчителів та участь в зональних та обласних змаганнях.

20.09.2013 - Відбулась зустріч вчителів географії з методистом МОІППО Слюсар О.І. Підведені  підсумки фестивалю «Творче провадження спадщини В.О.Сухомлинського».

21.09.2013 - Відбулась підготовка до щорічних змагань зі спортивного орієнтування пам'яті В. Капацини у с. Бузьке, Вознесенського району. У змаганнях бере участь збірна команда учнів шкіл та гімназії.

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.  

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6, за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 12 суб’єктів підприємницької діяльності,  виявлено 2 порушення. Прийнято 8 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 14 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська», 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».  

17 вересня 2013 року у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів».

18 вересня 2013 року відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання пройшло під головуванням міського голови Євгенія Квасневського за участю представників управління праці та соціального населення Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України в м.Южноукраїнську, фінансового управління Южноукраїнської міської ради, управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, відділу статистики у місті Южноукраїнську. На засіданні заслухали звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад про стан погашення заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста Южноукраїнська станом на 01.09.2013, інформацію щодо несвоєчасної виплати заробітної плати, порушення строків виплати заробітної плати та звіт начальника  управління Пенсійного фонду України в місті Южноукраїнську Миколаївської області Галини Вербицької про стан погашення заборгованість із сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування станом на 01.09.13. За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

19 вересня 2013 року відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії) під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіри Гехад. Члени колегії прийняли рішення щодо виділення  матеріальної допомоги з державного бюджету у вересні 1 особі, виділення матеріальної допомоги з міського бюджету у листопаді 31 особі, забезпечення 8 осіб щомісячними та 3 осіб разовими наборами в вересні поточного року та інші.            

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийняли участь у 4 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  19 громадян. Обстежено 7 сімей , які опинилися в складних життєвих обставинах. Виявлено та поставлено на облік служби 2 дитини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведена робота з ЄІАС «Діти».

17.09.2013 прийнято участь у робочій нараді в Арбузинській районній державній адміністрації.

18.09.2013 прийняли участь у засіданні виконавчого комітету.

В комунальному закладі «Центр соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» планується 23 вересня Бесіда «Історія партизанського руху в Україні»; 24 вересня відвідування музею « Бойової слави».  

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 4; інші листи – 7. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 10. Прийнято участь у роботі постійної комісії  з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 8 громадян.

16.09.2013 - Проведена міжвідомча комісія щодо можливості проведення перепланування квартири. Підготовка висновків до проекту землеустрою – 5.  

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:  

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 22 листи; надано консультацій – 8. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок – 2 договори оренди земельної ділянки. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень міської ради – 4. Підготовка відповідей на вимогу прокуратури міста Южноукраїнська – 1 вимога. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – підготовлено 8 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. 18 вересня прийнято участь у постійній комісії з питань земельних відносин, довкілля, охорони навколишнього середовища та екології.  

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.Відділом молоді та спорту проведено роботу з сім’ями, з метою присвоєння статусу їм багатодітної родини, так протягом звітного періоду видано 5 посвідчень: 2 – батькам та 3 – дітям. У міських бібліотеках організовано тематичні книжкові виставки до Дня партизанської слави та до Всеукраїнського дня бібліотек. У комунальному закладі культури музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» організовано тематичну експозицію до Дня партизанської слави «Не закінчиться естафета пам’яті…» Надана допомога в організації мітингу до Дня партизанської слави. Підготовка листів  для проведення туристичного фестивалю «Відпочивай активно». У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плаванні. Спільне проведення зі спілкою афганців змагань зі спортивного орієнтування «Пам’яті Капацини».    

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради: Проведено роботу з суб’єктами господарювання щодо їх участі у святковій торгівлі на туристичному фестивалі «Відпочивай активно» (Дроздова М.Б., Вендель Г.М., Северіна В.В.). 18.09.2013 приймалась участь у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення; приймалась участь у засіданні комісії з питань виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності; приймалась участь у засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших соціальних виплат; продовжено роботу щодо оновлення дислокації розміщення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг. 19.09.2013 проведено обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на ринках щодо дотримання ними правил торгівлі на ринках. Складено 2 акти, порушень не виявлено. 20.09.2013 організовано та проведено семінар-нараду для суб’єктів господарювання за участю представників служб (СЕС, ветеринарна служба, УП та СЗН). Оформлено акти інвентаризації ринків міста. Організовано конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Проводиться організація засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська. Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Підготовлено  1 проект рішення Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 1 звернення.  Проведено аналіз показників фінансово-господарською діяльності комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт» та передплатної ціни газети.  

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 16.09.2013 –20.09.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 812,6 тис.грн., в тому числі до загального фонду 684,0 тис.грн., до спеціального фонду 128,6 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 155,4 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 6,9 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 407,1 тис.грн. В тому числі на: продукти харчування в сумі 132,2 тис.грн. та на оплату комунальних послуг в сумі 0,1 тис.грн. Також профінансовано 274,8 тис.грн. на: оплату послуг зв’язку, системи «Ліга», Інтернету, охорони по утриманню будинків та прибудинкових територій, інформаційне забезпечення щодо висвітлення в газеті «Контакт», відрядження та курси; придбання госптоварів, зап.частин, паливо-мастильних матеріалів, вітальних адрес, квітів, телефонів, відшкодування харчування дітей перших двох років народження, медикаменти для учасників ВВВ, матеріальна допомога на ЖКП, абонентська плата пільгової категорії громадян, діагностика автобуса, оплата тепловодопостачання та абон.плата почесних громадян міста, учасників бойових дій, інвалідів по зору, компенсація за комунальні послуги інвалідам по зору та учасникам бойових дій, фінансова підтримка учасників ВВВ, навчання посадових осіб з питань охорони праці, утримання об’єктів благоустрою, заміна кабелю та автоматів жарової шафи ДНЗ №2, ремонт пральної машини, послуги по тех.обслуговуванню торгівельної техніки та вентиляційних установок, придбання матеріалів для виконання робіт по кап.ремонту ліфтів, виконані роботи по кап.ремонту ліфтів.  За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 1,2 тис.грн. на: компенсаційні виплати за пільговий проїзд залізничним транспортом окремій категорії громадян, оплата відряджень. До державного бюджету вилучено 218,9 тис.грн.    

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботууправлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...