Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У відділенні соціально-медичних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів»
AA

У відділенні соціально-медичних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів»

З метою реалізації завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання та реалізації державної політики у сфері захисту населення 17 вересня 2013 року у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» проведено бесіду для відпочиваючих відділення на тему «Як не стати жертвою аферистів».  

В заході прийняли участь заступник начальника Южноукраїнського міського управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області, начальник міліції громадської безпеки Олександр Лопушенко, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад, заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Ольга Гурова, представники ЗМІ.  

В ході бесіди Олександр Лопушенко в цікавій та доступній формі розповів про різні форми афер, як розпізнати афериста і як себе поводити в екстремальній ситуації. Відпочивальники в свою чергу задавали питання та розповіли різні випадки з життя.    

Не залишилися без уваги питання соціального захисту, на які відповідала начальник управління Ельвіра Гехад. Присутні цікавилися як можна отримати матеріальну допомогу з міського бюджету, направлення на зубопротезування та інші.   

 

Читайте також

Мітинг-реквієм до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років та відкриття Алеї Пам'яті в селищі Костянтинівка

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 07 травня 2024, в селищі Костянтинівка відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті та перем...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. При безпосередній участі у захо...

Інформаційно-історична година «В серцях і книгах пам'ять про війну». Южноукраїнська міська бібліотека

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в читальному залі Южноукраїнсь...

Комунальний заклад висловлює вдячність

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг...

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 06.05.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

  Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості н...