Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 09-15 вересня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 09-15 вересня 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Відбулася нарада по вирішенню проблемних питань з реконструкції самоструйного колектору. Продовжуються роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко. Розпочато капітальний ремонт 5 ліфтів житлових будинків. Виконано ремонт тротуарних доріжок у 6-х дворах міста. Розпочато роботи по встановленню дитячих ігрових майданчиків. Оприлюднено проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Тимчасового порядку отримання дозволу на порушення об’єктів благоустрою, пов’язане з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська». Розроблено та оприлюднено проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про надання тимчасової згоди на захоронення біологічних відходів на кладовищі міста Южноукраїнська». 

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 450 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 39; пр. Леніна, 14;  б-р Шевченка,  10; 3; Комуністичний,8 (прибудова). Поточний ремонт міжпанельних швів – 20 м.п. на житловому будинку по вул. Дружби народів,14. Виконано герметизацію стінової панелі в обсязі 34 м2 житлового будинку по вул. Комсомольська,3. Поточний ремонт цементним розчином цоколю – 109 м2, вимощення – 1,2 м2 житлових будинків за адресами: пр. Леніна, 31; 27; фарбування цоколю – 466,5 м2 на житлових будинках за адресами: пр. Леніна, 31; 29. Виконано поточних ремонтів ліфтів – 4 одиниці за адресами:  вул. Набережна Енергетиків, 47 (2 одиниці); вул. Набережна Енергетиків,3 п.3; 49Б; вул.  Набережна Енергетиків, 15 п.1. Технічне  обслуговування – 89 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 19 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 34 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 86 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 153 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 10 ж/будинків (пр. Леніна,1; 12; 13; 26; вул. Дружби народів, 15; вул. Енергобудівників, 3; 2; б-р Цвіточний, 3; вул. Набережна Енергетиків, 15; 39); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 308 стояків. Виконано капітальний ремонт ліфта житлового будинку по б-ру Цвіточному, 3А (за кошти орендної плати). Виконано ремонт 5-ти одиниць лавок, 1 гойдалки за адресами:  вул. Дружби Народів, 29; 42; вул. Миру, 6; пофарбовано 7 одиниць лавок за адресою вул. Миру, 6. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

10.09.13р. сумісно з ОП ЮУАЕС були проведені гідравлічні випробування теплових мереж перед опалювальним періодом.  В наслідок цього було виявлено 2 порива – по вул Дружби народів, в районі  Ощадбанку та у районі теплорозподільчого пункту (далі – ТРП) 4А. Виконуються ремонтні роботи з усунення цих поривів.

10.09.13р. та 11.09.13р включено в роботу теплорозподільчи пункти ТРП-1, ТРП-2, ТРП-6, ТРП-7, ТРП-8 - відновлена подача гарячої води, окрім 3,4 та 5-го мікрорайонів. Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 5  засорів  на каналізаційних мережах.

12.09.13р. було проведено встановлення запірної арматури в теплорозподільчому пункті ТРП-4Б.

13.09.13р. відбулося відключення холодного водопостачання житлових будинків по б-ру Цвіточному 1, 2, 2а, 3, 3а  в зв'язку з виявленим поривом.

13.09.13р. проводиться заміна запірної арматури на магістральних тепломережах міста в магістральних теплокамерах – МК-23 та МК-24.

13.09.13р на теплорозподільчому пункті ТРП-3 проводиться наладка по системі гарячого водопостачання.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Ділянка озеленення:

стрижка живоплоту (пр.Леніна, меморіальний комплекс, в’їзд №2) - 855 м.п.; вантаження гілок – 5 причепів; полив газону (пр.Леніна) – 1170 м2; видалення поросли дерев (курган, вул.Набережна Енергетиків, меморіальний комплекс) – 720шт; обріз крон дерев (вул. Мира 4) – 37 шт; видалення других порід в живоплоті (вул.Набережна Енергетиків) – 340 шт; валка дерев: сухостою (вул.Дружби Народів) – 5 шт.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 12; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів3; Проведено бесід – 16.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Збір, узагальнення та підготовка для Миколаївської обласної державної адміністрації інформації щодо інвентаризації ДІВ (джерел іонізуючого випромінювання) на адміністративній території міста. Підготовка відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадяна. Участь у засіданні призовної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Участь у роботі робочої групи   для проведення комплексної  перевірки техногенної  та  пожежної   безпеки  нежитлової   будівлі,   громадського туалету на 9 приборів, розташованого за адресою: проспект Леніна 27-Г. Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву. Участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовка проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до складу евакуаційної комісії». Підготовка, узгодження та затвердження проекту розпорядження міського голови «Про утворення міського оперативного  штабу, затвердження його складу та Положення про нього». Підготовка, узгодження проектів рішень виконавчого комітету міської ради "Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та Положення про неї і "Про затвердження Порядку надання    субвенції з міського   бюджету  державному бюджету   на придбання аварійно-рятувального обладнання (бензорізака) для 25 державної пожежно-рятувальної частини   Головного  управління   Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Миколаївській області". Підготовлено статистичний звіт по охороні державної таємниці.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 3 сім’ї. За карткою отримувача послуг надано 122 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 91; особам - 31.

Під час здійснення соціального супроводу сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:

- надано благодійну допомогу у вигляді одягу – 1 (одній) сімї.

В рамках співпраці з управлінням освіти Южноукраїнської міської ради, фахівцями центру проведено ряд лекцій в ЗОШ №3 на тему: «Наслідки вчинення насильства». В ході лекції роз’яснено поняття насильства в сім?ї та його види, а також щодо повноважень Центру в здійсненні соціальної роботи з сім?ями, де вчинено насильство та відповідальність за вчинення насильства.

В Жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України, з метою надання медичної допомоги та соціальних послуг дітям та молоді на основі принципів Дружнього підходу до молоді фахівцем із соціальної роботи був здійснений прийом. Жінки отримали індивідуальні консультації щодо репродуктивного здоров’я та психологічну допомогу.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

09, 10, 11.09.2013 - На навчальні заклади підготовлено інформацію про щорічні змагання зі спортивного орієнтування пам'яті В. Капацини, про виконання  нових розпоряджень та про вимоги до звітів.

11.09.2013 - Підготовлено проект рішення «Про затвердження мережі позашкільних навчальних закладів на 2013-2014 н.р. у м. Южноукраїнську» для оприлюднення у ВК міської ради. Відбулось формування тарифікації та штатів на 2013-2014 навчальний рік.

12.09.2013 - Перевірено робочі навчальні плани та мережу позашкільних навчальних закладів. Участь в роботі обласної наради щодо впровадження державних стандартів 2-х класів.

13.09.2013 - Підготовлено інформацію у департамент освіти, науки та молоді облдержадміністрації та в УМСК міської ради  про участь у акції «Пам'ятати. Відродити. Зберегти». Участь в святі присвяченому  Дню фізичної культури. Міський семінар завідуючих та вихователів методистів в

ДНЗ №2. Проведена робоча нарада по формуванню бюджета на 2014 рік  ( в т.ч. Програма).

Постійно проводиться перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло -, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 16 суб’єктів підприємницької діяльності,  виявлено 1 порушення. Прийнято 19 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 15 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».

11 вересня відбулося відкриття нового приміщення для відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради. У цей же день в актовому залі загальноосвітньої школи №3 міста Южноукраїнська  відбулося урочисте відкриття факультету комп’ютерної грамотності для студентів Університету третього віку, мета якого - надавати допомогу в адаптації людей пенсійного віку до нових умов життя, збагатити їх новими знаннями і навичками, необхідними для повноцінного життя в сучасному суспільстві.  

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:

Прийнято  22 громадянина. Обстежено 6 сімей , які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведена робота з ЄІАС «Діти». Проведені профілактичні бесіди на 3 батьківських зборах в ЗОШ № 3.

В комунальному закладі «Центр соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради»      13 вересня  відбулась виставка дарів осені «Барви осені хвилюють душу…».

 

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 0; інші листи – 5. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 7. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 5 громадян. Надання відповідей на звернення громадян - надано 3 відповіді.

 

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 9 листів; надано консультацій – 11. підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок – 2 договори оренди земельної ділянки. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень міської ради – 3. Підготовка відповідей на вимогу прокуратури міста Южноукраїнська – 1 вимога. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

Відділом молоді та спорту проведено роботу з сім’ями, з метою присвоєння статусу їм багатодітної родини, так протягом звітного періоду видано 3 посвідчення: 1 – батькам та 2 – дітям.

11 вересня відбулося свято «Одного двору», яке було проведено за адресою: вул. Миру 4.

Відбулося відкриття Чемпіонату області з футболу серед ветеранів 35 років та старше.

Управлінням молоді, спорту та культури 13 вересня проведено урочистий вечір до Дня фізичної культури та спорту.

Управлінням молоді, спорту та культури надана допомога в організації відкриття центру реабілітації для дітей інвалідів.

15 вересня відбувся відкритий турнір з шахів до Дня фізичної культури та спорту.

Проводиться робота з підведення підсумків літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста Южноукраїнська.

У комунальному закладі культури музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» з 11-13 вересня відбувається показ української мультиплікації до Дня українського кіно.

Виїзд на місце проведення туристичного фестивалю «Відпочивай активно».

У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плаванні.

 

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

Проведено роботу з суб’єктами господарювання щодо їх участі у святковій торгівлі на туристичному фестивалі «Відпочивай активно». Проведено роботу зі службами міста щодо організації 20.09.2013 о 14-00 семінар-наради для суб’єктів господарювання (СЕС, ветеринарна служба, УП та СЗН). Підготовлено інформацію щодо проведення семінар-наради для суб’єктів господарювання для оприлюднення на офіційному сайті міста. Проведено аналіз споживчого ринку та торговельної мережі міста. Продовжено роботу щодо оновлення дислокації розміщення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

12.09.2013 приймалась участь у засіданні комісії з легалізації зайнятості населення  та у рейдовій перевірці комісії з легалізації зайнятості населення.

Проводиться організація  конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватися в оренду. Проводилась робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Підготовлено 1 проект рішення Южноукраїнської міської ради. Провдилась робота щодо залучення в місто інвестиційних коштів. Перевірено проект Згідно поданого нового проекту змін до штатного розкладу КП СКГ здійснена перевірка правильності розрахунку окладів та чисельності. Проект змін до штатного розкладу КП СКГ  погодженний міським головою. Перевірено розрахунки  передплатної вартості випуску газети КУ «Інформаційне агентство «Контакт». Підготовлено інформацію для Автоматизованої системи муніципальної статистики.

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 09.09.2013 –13.09.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 4 583,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 4 511,2 тис.грн., до спеціального фонду 72,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 3 859,2 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 336,7 тис.грн. Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 2290,1 тис.грн. В тому числі: на 1881,0 тис.грн. виплачено заробітної плати з нарахуваннями, на 0,6 тис.грн. оплачено продуктів харчування, на 62,9 тис.грн - енергоносії. Крім цього профінансовано 345,6 тис.грн. на: оплату послуг банку, системи «Ліга», інформаційне забезпечення щодо висвітлення в газеті «Контакт», експлуатаційні витрати, відрядження та курси; придбання канцтоварів, бланочної продукції, паперу, госптоварів, зап.частин, моторного масла, металевої решітки та кріплень; постачання готової їжі; допомогу на поховання; тех..обслуговування внутрішніх мереж та зовнішнього освітлення, одноразова матеріальна допомога до річниці визволення України від фашистських загарбників, відшкодування за медикаменти пільгової категорії громадян, щомісячна грошова допомога інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих УБД в Афганістані; відшкодування коштів на проїзд окремій категорії громадян, продукти харчування дітям хворим на ВІЛ-інфекцію; премію міського голови «Кращий освітянин року»; компенсацію за пільговий проїзд, тех.огляд транспортних засобів, мед.огляд водіїв, тех.обслуговування кондиціонерів, абон.плату почесних громадян міста, публікацію оголошень в газеті, оплату ефірного часу-розміщення реклами передвиборчої агітації, оплату ефірного часу-виготовлення відеоролику передвиборчої агітації, оплату виконаних робіт по зворотньому засипанню діючого полігону ТПВ та його розширенню, оплату за встановлення малих архітектурних форм на міському пляжі, розроблення гідравлічних розрахунків теплових мереж міста та інших приєднаних споживачів.  За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 295,8 тис.грн. на: виплату допомоги сім’ям з дітьми, одиноким матерям, догляд за дитиною віком до 3-х років, допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами, допомогу при народженні дитини; грошове забезпечення батькам-вихователям та державну соціальну допомогу дітям-сиротам, пільги ВВВ на придбання твердого палива та скрапленого газу; одноразову допомогу до річниці Перемоги у ВВВ та річниці визволення України від фашистських загарбників; придбання пільги на ЖКП та послуги зв’язку окремій категорії громадян; компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремій категорії громадян на автомобільному транспорті. До державного бюджету вилучено 1 567,2 тис.грн. 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...