Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня фізичної культури та спорту
AA

До Дня фізичної культури та спорту

З метою розвитку та популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, всебічного розвитку кожної дитини, на виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України", 9 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах день розпочався зі святкових лінійок з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні, на яких було оголошено відкриття Олімпійського тижня. Учні загальноосвітніх шкіл та гімназії ознайомлені з історією виникнення олімпійських ігор, олімпійською символікою: емблемою, прапором, олімпійським гаслом, гімном, олімпійським вогнем та смолоскипом.

Протягом тижня у загальноосвітніх навчальних закладах проведені спортивні змагання з видів спорту на різних паралелях. Відбулися конкурси-виставки малюнків  серед учнів початкової школи на тему «Здоровим бути здорово!!!». Діти зображували, як різні види спорту впливають на здоров`я людини, її розвиток. Найактивніших учасників було нагороджено подяками. Учнями старших класів оформлені стіннівки «Спорт і здоров`я», у яких учні могли дізнатися про олімпійські досягнення українців.

Також в загальноосвітніх навчальних закладах проведено Олімпійські уроки, на яких відбулись зустрічі з провідними спортсменами та тренерами міста, працівниками фізичної культури та спорту.

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...