Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Спортивне свято двору
AA

Спортивне свято двору

На виконання соціальних ініціатив Президента України, напередодні дня фізичної культури і спорту, 11 серпня  управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою  було проведено спортивне свято двору (вул.Миру,4).

            Свято відвідали почесні гості: заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталя Іванцова, міський голова Євген Квасневський, начальник департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Ольга Сивопляс, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, Дмитро Судаков.

            Свято почалось із святкової промови заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Наталі Іванцової, яка в свою чергу привітала маленьких южноукраїнців та побажала їм натхнення та всього найкращого, зазначивши, що місто Южноукраїнськ має гарну атмосферу, великий потенціал до розвитку спорту і фізичної культури, пробуджуючи до цього любов у мешканців з дитинства. Далі всіх присутніх чекали показові виступи вихованців обласної федерації сімей-до карате (керівник – Олег Вітковський), а потім тренери  відділень дитячо-юнацької спортивної школи надали діточкам можливість спробувати себе в футболі, волейболі, настільному тенісі, підтягуванні на перекладині, обертанні обручу тощо.

            Найсильніших, найспритніших, найактивніших чекали призи і подарунки.

 

 

 

 

 

   

 

Читайте також

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...