Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилася з презентацією позашкільних навчальних закладів «Планета дитячої фантазії»
AA

Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилася з презентацією позашкільних навчальних закладів «Планета дитячої фантазії»

 29 серпня, напередодні нового навчального року, в Миколаївській області з робочим візитом побувала Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова.

Під час візиту шанована гостя у супроводі голови облдержадміністрації Миколи Круглова, голови обласної ради Ігоря Дятлова, в.о. Миколаївського міського голови, секретаря міської ради Володимира Коренюгіна ознайомилася з презентацією позашкільних навчальних закладів «Планета дитячої фантазії» на території культурно-ігрового комплексу «Дитяче містечко «Казка».

Як відомо, 2013 рік оголошено Президентом України Роком дитячої творчості. Оглянувши роботи юних миколаївців, Раїса Богатирьова висловила захоплення їх обдарованістю та відзначила, що соціальні ініціативи Глави держави дали відчутний поштовх розвитку дитячої творчості, виявленню та розкриттю творчих здібностей у наших дітей.

Подивитися й справді було на що – вихованці позашкільних навчальних закладів Миколаївщини демонстрували свою майстерність у різноманітних видах творчості, від бісероплетіння до авіамоделювання.

Міністр охорони здоров’я України здійснила екскурсію по виставці науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно», на якій представлено роботи з початково-технічного, спортивно-технічного, інформаційно- та художньо-технічного напрямків. Експонати представили багаторазові чемпіони Всеукраїнських змагань та конкурсів, які познайомили з процесом «народження» моделей, мистецтвом створення фотографії, сучасними інноваційними технологіями моделювання та продемонстрували радіокеровані авто-, судномоделі в дії, провели запуск моделі ракети.

Юні натуралісти запросили Раїсу Богатирьову до «Країни Юннатії», де можна було помилуватися колекцією декоративних птахів, гризунів, кімнатних рослин та скуштувати різні сорти яблук і винограду, вирощених дбайливими руками юннатів Миколаївського району. Під час майстер-класів всі бажаючі навчилися робити щеплення плодових та декоративних рослин, виготовляти квіти з цукерок та гофрованого паперу, дізналися, як правильно робити справжнє екологічно чисте мило своїми руками.

Своє вокальне та хореографічне мистецтво усім відвідувачам дитячого містечка «Казка» подарували вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно-бального танцю «Нюанс», «Зразкових художніх колективів»: студії естрадного співу «Дивограй», ансамблю танцю «Щасливе дитинство», студії естрадного співу «Сузір’я» та інших зіркових колективів обласного Будинку художньої  творчості.

Раїса Богатирьова подякувала дітлахам за подаровані надзвичайно яскраві враження, побажавши їм зростати здоровими та щасливими, на радість батькам та на благо України.

Переглянути відео

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...