Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Урочиста лінійка до Дня знань у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв»
AA

Урочиста лінійка до Дня знань у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв»

 1 вересня традиційно відбулася урочиста лінійка до Дня знань у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв». Слід зазначити, що з  метою реалізації завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року  початку навчального року в комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв», з метою виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», розвитку дитячої творчості, відкривається нове відділення – естрадне.  Тепер діти міста мають змогу навчатися естрадному співу, грі на ударних інструментах та електро, бас гітарах.

Святкову атмосферу було створено чудовим співом учнів та викладачів. Учнів вітали з Днем знань та початком навчального року заступник директора комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» та її педагоги. На святкову лінійку з вітаннями від міського голови та з найкращими побажаннями завітала заступник начальника – начальник відділу культури управління молоді, спорту та культури Олена Волошина.  

Приємно відзначити, що бажаючих навчатися в школі мистецтв у цьому році стало більше. Були тут і першоклашки, які прийшли познайомитися зі своїми вчителями та школою.

Приємним моментом свята стало нагородження дітей, які в минулому навчальному році брали участь та перемогли у конкурсах та фестивалях всеукраїнського та обласного рівня, що стало позитивним прикладом для нових учнів школи мистецтв.

Важливо зазначити, що комунальний заклад «Дитяча школа мистецтв» запрошує всіх бажаючих до навчання! Триває набір учнів! Вступні іспити проводитимуться: 4 вересня о 9-00 та о 17-30.

Адреса школи:

вул. Миру, 11 (гуртожиток 4)

Тел. для довідок: 2-54-30, 5-24-42, 2-13-97

            

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...