Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 26-31 серпня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 26-31 серпня 2013 року

 Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. Виконано поточний ремонт квартири №1 житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків 17 для організації дитячого будинку сімейного типу. Продовжуються роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко. Розпочаті підготовчі роботи по реконструкції гуртожитку №6 під житло. Проектно – кошторисна документація на виконання робіт з освітлення вул. Набережна Енергетиків направлена на державну будівельну експертизу.
 
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 319 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Набережна Енергетиків, 27; пр. Леніна, 14;  б-р Шевченка,  10; 3; Комуністичний,8 (прибудова). Поточний ремонт міжпанельних швів – 1110,4 м.п. на житлових будинках 2; 4 мікрорайонів. Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків – 15 м2, примикання вимощення до цоколю – 150 м.п. житлового будинку за адресою: пр. Леніна, 31. Виконано поточних ремонтів ліфтів – 4 одиниці за адресами:  пр. Леніна, 14 п.5; вул. Набережна Енергетиків,3 п.3; 49Б; вул.  Молодіжна, 11 п.1. Технічне  обслуговування – 32 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 21 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 53 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 121 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 11 ж/будинків (вул. Набережна Енергетиків, 17; 21; 23; 39;  пр. Леніна,1; 18; 26; вул. Дружби народів, 18; 33; 50; вул. Миру, 10); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 110 стояків. Виконано оштукатурювання порожків біля ліфтів за адресами:  вул. Дружби Народів, 15; пр. Леніна,1; 5; вул. Енергобудівників, 5. Виконано заміну лінолеуму в кабіні ліфтів за адресами: пр. Комуністичний, 6 п.7; вул. Енергобудівників, 5п.1. Остіклення вікон на сходових клітинах: вул.. Дружби народів, 33 п.3; вул. Енергобудівників, 15 п.3; пр. Леніна,27 п.4; 26 п.4.
 
Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 7 засорів на каналізаційних мережах. Усунення  пориву по гвп в районі ж/б по вул.Набережній Енергетиків,29. Закінчілися ремонтні роботи  обладнання на теплорозподільчих пунктах. Всі ТРП підготовлені до осінньо-зимового періоду 2013-2014 р.р.. 
27.08.13 р. з 17-00 до 28.08.13р  до 14-30  відбулося відключення по хвп ж/б по вул.Молодіжна, 7а  в зв'язку з усуненням пориву на  трубопроводі. 
Ведуться роботи з усунення поривів по хвп в районі ж/б по вул.Набережна Енергетиків,75 та Дружби Народів,50. 
Для проведення ремонтних робот на водоводі ВОС-місто робітниками ОП ЮУАЕС відбулось  відключення міста по водопостачанню 29.08.2013р з 8-00 до 17-00.
 
Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Ділянка озеленення:
посів газону (пр.Леніна – розподільча смуга) – 120м2;
висадка цибулин тюльпанів (пр.Леніна – розподільча смуга) – 1225м.п.;
вантаження зеленої маси –  1 прицепи;
штиковка ґрунту (пр.Леніна – розподільча смуга) – 1047,12 м2;
розрівняння скопаної поверхні (пр.Леніна – розподільча смуга) – 800 м2;
 
Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 11; Оформлено приписів (попереджень) – 3; Проведено рейдів – 3; Проведено бесід – 18.
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради
Участь у урочистостях з нагоди Дня незалежності України,  забезпечення  взаємодії  з правоохоронними органами у забезпеченні громадського порядку, техногенної та пожежної безпеки під час проведення масових заходів. Підготовка щомісячних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Підготовка відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Надання методичної допомоги 12 об'єктам міста з питань цивільного захисту. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. Надано до управління з питань надзвичайних ситуацій обласної державної аддміністрації заявку на функціональне навчання з питань цивільного захисту у 2014 році, списків посадових осіб, які підлягають навчанню та плану проведення комплексних об’єктових навчань, тренувань на об’єктах господарської діяльності. Збір, узагальнення та підготовка для Миколаївської обласної державної адміністрації інформації щодо інвентаризації ДІВ (джерел іонізуючого випромінювання) на адміністративній території міста. Проведено рейдову перевірку дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. Підготовка та узгодження проекту розпорядження міського голови «Про утворення міського оперативного  штабу, затвердження його складу та Положення про нього». Підготовка та узгодження проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження посадового складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради  та Положення про неї». Підготовка проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до складу евакуаційної комісії». Напрацювання проекту номенклатури та обсягів міського матеріального резерву.
 
Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 15 сімей та 10 особи. За карткою отримувача послуг надано 168 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 104; особам - 62. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:
- сприяння у покращенні матеріально-побутових умов – 2 (двом) сім'ям;
- надано благодійну допомогу у вигляді одягу – 1 (одній) сім?ї. 
В рамках проведення благодійної акції «Збери дитину до школи» фахівці Центру відвідали дві прийомні сім?ї, привітали  дітей з початком нового навчального року та вручили набори шкільного канцелярського приладдя. 
 
Управління освіти Южноукраїнської міської ради:
На виконання доручення облдержадміністрації з 03.06.2013 р. постійно проводиться робота з закладами освіти щодо утримання та безпечної експлуатації спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків, а також обладнання доочистки питної води.
з    14.06.2013 до 06.09.2013 - Ведуться роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1.
з    22.07.2013 по 06.09.2013 - Ведуться  роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.
26.08.2013 - Підготовлено інформацію про відзначення Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці  незалежності  України.
27.08.2013 - Організація та проведення пленарного засідання серпневої конференції педагогічних працівників міста.
28.08.2013 - Організація та проведення засідань міських методичних комісій.
29.08.2013 - Підготовка інформації на сайт управління освіти Южноукраїнської міської ради щодо проведення телефонної гарячої лінії для надання консультацій батькам  першокласників. Підписані акти та паспорти готовності закладів освіти міста до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 роки. Участь в роботі  обласної серпневої конференції педагогічних працівників.
30.08.2013 - Завершені  роботи з поточного ремонту харчоблоку ДНЗ № 3.
Постійно проводиться перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло -, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.
 
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 523,0, за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 12 суб’єктів підприємницької діяльності. Прийнято 10 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання               17 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти, 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
27 серпня начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Гехад Е.Е. та заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська» Гурова О.Я. привітали з 90-річчям мешканок міста Синяєву Тетяну Федорівну та Окрушко Олександру Артемівну і вручили їм цінні подарунки з квітами.
30 серпня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради    Нікітіна Я.О., начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Гехад Е.Е. та заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська» Гурова О.Я. привітали з 90-річчям мешканку міста, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни і вручили їй цінний подарунок з квітами.
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради:
Прийняли участь у 2 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято 32 громадянина. Обстежено 4 сім'ї , які опинилися в складних життєвих обставинах. Проведена робота з ЄІАС «Діти». Робота служби в справах дітей перевірена співробітниками Департаменту та служби в справах дітей Миколаївській облдержадміністрації. 
В період з 26.08.2013 по 30.08.2013 в комунальному закладі «Центр соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» проведений «Тиждень безпеки життєдіяльності». З метою створення безпечних умов, попередження травматизму в закладі проведені комплексні заходи з охорони  життя і здоров´я  вихованців:
- Виховна година « Життя – головна цінність людини».
- Бесіди «Правила безпечної поведінки в школі, в громадських місцях».
- Правила дорожнього руху «Знай – і виконуй!».
 
Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:
Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 7. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 2, проекти рішень сесії – 0. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 4 громадянина. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки- 2 будівельних паспорти. Підготовка розпоряджень міського голови – 1. Підготовка актів готовності приміщень(квартир) до експлуатації після проведеного перепланування - 3 акти.
 
Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 0 листів; надано консультацій – 15. Підготовка відповідей на вимогу прокуратури міста Южноукраїнська – 3 відповіді. 
28.08.2013 – прийняли участь у семінарі-нараді «Вивчення основних положень Закону України від 02.07.2013 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури відведення земельних ділянок».
29.08.2013 – участь у засіданні сесії Южноукраїнської міської ради. 
 
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:
До Дня незалежності України та Державного Прапору України у місті Южноукраїнську проведено відкритий турнір з настільного тенісу, велотур вихідного дня з екскурсійною програмою регіонально-ландшафтним парком «Гранітно-степове Побужжя».
Відділом культури управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради підготовлено та оприлюднено на офіційному сайті міста рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради про плату за навчання у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв».
1 вересня у комунальному закладі «Дитяча школа мистецтв» відбудеться урочиста лінійка з нагоди Дня знань. 
Проводиться підготовка даних до Єдиного електронного Всеукраїнського реєстру спортивних споруд.
У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та  плаванні.
Продовжується підготовка проекту міської комплексної програми розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську на 2014-2016 роки.
 
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:
Розроблено прогнозні макропоказники соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2014 рік. Перевірено розрахунки вартості послуг за оформлення документів на право власності на квартиру, які надає ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» та підготовлено проект рішення щодо встановлення рифів на вказані послуги. Проводилась робота щодо перевірки розрахунків вартості оренди торгівельних місць КП «Критий ринок м.Южноукраїнськ». Перевірено розрахунки тарифів на ритуальні послуги, які надає Бюро ритуальних послуг КП СКГ, підготовлено проект рішення щодо їх встановлення. Проведено аналіз виконання фінансових планів та планів фонду оплати праці за липень 2013 року КП БТІ, КП «Критий ринок м.Южноукраїнськ», КУ "Інформаційне агенство "Контакт". Розглянуто 1 звернення мешканця та підготовлено проект відповіді. Підготовлено проекти двох листів до Міністерства з питань житлово-комунальних послуг України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг стосовно надання роз’яснень з питання  застосування тарифів. Прийнято участь у тематичному короткотерміновому семінар-тренінгу  «Європейська інтеграція як вектор зовнішньої політики України», організованого Миколаївським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації відповідно до плану-графіку навчання працівників органів місцевого самоврядування. Проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності      територіальної громади міста  Южноукраїнська. Прийнято участь у щоквартальному сенмінарі-нараді щодо підсумків приватизації об'єктів комунальної власності у першому півріччі, організованого регіональним відділенням ФДМУ по Миколаївській області.
 
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:
За період з 27.08.2013 по 30.08.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 612,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 1 597,7 тис.грн., до спеціального фонду 14,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 997,3 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 365,5  тис.грн. 
Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 704,4 тис.грн. В тому числі: на 538,8 тис.грн. виплачено заробітної плати з нарахуваннями та щорічної винагороди вчителям за 2012-2013 навчальний рік. Крім цього профінансовано 165,6 тис.грн. на: придбання холодильників та кондиціонера, фінансову підтримку громадської організації «Союз-Чорнобиль України» та учасників ВВВ, благоустрій міста (поточний ремонт пішохідної доріжки по скверу №2), послуги банку, поточний ремонт харчоблоку ДНЗ №3 та ремонт підлоги в УПСЗН, допомогу на поховання та медикаменти УБД ВВВ, оплату послуг по безкоштовному зубопротезуванню ветеранів праці, інвалідів війни  та УБД.  За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 33,7 тис.грн. на: пільги на оплату ЖКП окремій категорії громадян; компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремій категорії громадян на автомобільному транспорті; пільги на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.
До державного бюджету вилучено 186,4 тис.грн.
 
 
*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.
 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...