Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Делегація педагогів міста взяла участь у серпневій конференції працівників освіти Миколаївської області
AA

Делегація педагогів міста взяла участь у серпневій конференції працівників освіти Миколаївської області

 З метою реалізації завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року 29 серпня делегація педагогів міста на чолі з начальником управління освіти Сінчуком Ю.М. взяла участь у серпневій конференції працівників освіти Миколаївської області «Регіональна освіта: від соціальних ініціатив Президента України до конкретних рішень», яка відбулася в обласному палаці культури. Конференція розпочалася у культурно-ігровому комплексі «Дитяче містечко «Казка» з театралізованого дійства.

Організатори конференції: Миколаївська ОДА, Миколаївська обласна рада, Департамент освіти, науки та молоді, МОІППО, обком профспілки працівників освіти і науки.

Почесними гостями конференції були Міністр охорони здоров'я України Богатирьова Р. В., голова ОДА Круглов М.П., голова обласної ради Дятлов І.С.

На конференції директор Департаменту освіти, науки та молоді Валерій Володимирович Мельніченко виступив з доповіддю про підсумки розвитку регіональної освіти у 2012/2013 навчальному році та  завдання на 2013/2014 навчальний рік у контексті реалізації соціальних ініціатив Президента України в галузі освіти.

На урочистій частині даного заходу відбулося нагородження педагогічних працівників області грамотами, дипломами та подяками ОДА, департаменту освіти, науки та молоді ОДА.

Найвищою нагородою «Лідер освіти Миколаївської області» нагороджено п’ять педагогічних працівників області, серед яких – методист методичного кабінету управління освіти Южноукраїнської міської ради Кравченко Н.В. 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...