Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Забезпечення учнів 2, 5 класів загальноосвітніх навчальних закладів підручниками за новими Державними стандартами
AA

Забезпечення учнів 2, 5 класів загальноосвітніх навчальних закладів підручниками за новими Державними стандартами

На порозі вересень... Батьки та їхні діти рахують дні, які залишилися до початку нового навчального року. Останні шкільні ярмарки…, придбання всього необхідного для школи , але головним залишається питання  наявності підручників, якими мають бути забезпечені учні 2- х та 5- х класів. Адже вони  розпочинають навчання за новими Державними  стандартами.  А це значить, що і навчальні програми мають суттєві зміни. Постає питання: а чи може  обійтися дитина без підручника? До того ж для учнів 2-х  та 5-х класів вводяться нові предмети: «Сходинки до інформатики» у  2- му класі, обов’язкові друга іноземна мова та  інформатика  у 5- му класі.

 Соціальні ініціативи Президента України знайшли своє втілення і у забезпеченні виконання цього питання. Навчання, виховання і розвиток  дітей України знаходяться на постійному  контролі  в представників влади.  ому учні вищезазначених класів вже сьогодні забезпечені підручниками на 100%.

Підручники отримано,  розподілено  по  навчальних закладах освіти. Уже відбувається   перше знайомство з новим  книгами педагогів, які  аналізують новинки, порівнюють з програмами, для себе рецензують тощо. Судячи з відгуків учителів, хочеться зазначити, що підручники відповідають віковим особливостям учнів,  виготовлені якісно і відповідають сучасним вимогам державних програм. А школярам побажати  успіхів у навчанні, досягненні гарних результатів. 

 

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...