Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вручення подарунків дітям, які були зібрані під час благодійної акції «Збери дитину до школи
AA

Вручення подарунків дітям, які були зібрані під час благодійної акції «Збери дитину до школи

Кращий спосіб зробити дітей гарними-це зробити їх щасливими!

                                                                                    (Оскар Уайльд)

19 та 20 серпня Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив школярів із багатодітних родин, дітей з особливими потребами та діток із сімей, які перебувають у складних життєвих обставин для вручення подарунків, які були зібрані під час благодійної акції «Збери дитину до школи».

Дітей та їх батьків вітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіна Я.О. директор Центру Дизик А.А. та весь колектив. У своєму вітальному слові Ярослава Нікітіна побажала дітям гарно навчатися, бути слухняними та активними, а батькам у свою чергу - терпіння, наснаги та взаємопорозуміння із дітьми.

Алла Дизик наголосила, що головна мета очолюваного нею центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді — допомога сім'ям із дітьми, що потрапили у складні життєві обставини, подолати цю кризу. Однак така допомога буде дієвою лише за тісної співпраці з батьками.

Діти отримали подарункові набори із канцелярським приладдям для навчання у школі. Особливо пощастило майбутнім першокласникам — вони отримали ще й шкільні ранці.

 

Читайте також

Очікувані зміни в рамках реформи

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Створення ліцеїв – це вимога реформи, яка триває в Україні, для впровадження профільної старшо...

Безпека під час відпочинку на воді

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Відпочиваючи на воді, завжди треба пам’ятати про безпеку. Першою умовою безпечного відпочинку...