Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Особистий прийом громадян міським головою
AA

Особистий прийом громадян міським головою

 Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

Так, 8 серпня відбувся особистий прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. Питання мешканки, яка звернулася до міського голови стосувалося розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності біля магазину «Зустріч». На прийомі були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської ради, спеціалісти відділу архітектури та містобудування.

Громадянка отримала всю необхідну інформацію та рекомендації стосовно можливості розташування такої тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 22.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 22 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

До уваги роботодавців! 

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Якщо до Вас звертаються за роботою неповнолітні працівники, варто врахувати важл...