Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - 1 РІК
AA

Южноукраїнському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - 1 РІК

5 серпня  Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі - Центр) святкує річницю з дня утворення. Свою роботу Центр розпочав 03 серпня 2012 року. Діяльність Центру спрямована на реалізацію нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді це установа, яка забезпечує організацію, проведення та  сприяння у задоволенні соціальних потреб у відповідній територіальній громаді соціальної роботи із соціально незахищеними категоріями сімей, дітьми та молоддю, сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі – СЖО)  та потребують сторонньої допомоги.

Пріоритетними напрямками діяльності Центру  є раннє виявлення, облік, ведення банку даних та соціальний супровід сімей СЖО. На обліку  Центру перебуває 100 сімей СЖО, в яких виховується 151 дитина та  19 осіб.

За період серпень – грудень 2012 року, фахівцями із соціальної роботи було здійснено 1011соціальних інспектувань, надано 9107 соціальних послуг. 

Соціальним супроводом охоплено 49 сімей (в них  72 дитини) та 11 осіб їм надано 2391 послугу. Знято 22 сім’ї (29 дітей).

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...