Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 2 серпня проведена нарада щодо використання коштів державної та обласної субвенцій
AA

2 серпня проведена нарада щодо використання коштів державної та обласної субвенцій

Важливим являється те, що та системна робота, яка проводиться в м. Южноукраїнську в сфері будівництва, іде спільно із соціальними ініціативами Президента України Віктора Януковича й програмними рішеннями Кабінету Міністрів України.

З метою виконання соціальних ініціатив Президента України в та у відповідності до наказів виборців, згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 15.02.2012 №91 «Про затвердження Порядку та умов використання в 2012 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яку проживає на території зони спостереження  між місцевими бюджетами» та  «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах»  затверджені, раніше надані виконавчим комітетом Южноураїнської  міської ради, переліки об'єктів, що фінансуються за рахунок коштів цих субвенцій у 2013 році.

До переліку об’єктів, які будуть в цьому році фінансуватися за рахунок вищезазначених субвенцій входять: реконструкція напірної господарчо-побутової каналізації від  КНС-3 до стадіону "Олімп" та від стадіону "Олімп"   до Ташлицького водосховища ; поточний ремонт внутрішньоквартальних пішохідних доріжок та проїздів; улаштування світлофорного об’єкту на перехресті проспекту Леніна та вулиці Енергобудівників; капітальний ремонт вулиці Миру; ямковий ремонт та ліквідація просідань і проломів  проїжджої частини доріг та тротуарів; улаштування електроосвітлення по   вулиці Молодіжній (від проспекту Леніна до вулиці Набережної енергетиків); частково улаштування електроосвітлення вулиці  Набережна енергетиків (від вулиці Енергобудівників до проспекту Комуністичного).   На виконання цих робіт державним та обласним бюджетами передбачено 6234 тис. грн.

З цієї причини 2 серпня 2013 року  під головуванням міського голови Квасневського Є.А. була проведена розширена нарада з питань використання коштів субвенцій та виконання запланованих робіт. У нараді взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету та управлінь міської ради, керівники будівельних організацій, обговорені питання організації фінансування та виконання будівельних робіт, питання ефективного та цільового використання коштів субвенції.

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...