Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Нарада щодо стану будівництва скверу на честь пам′яті Т.Г.Шевченка
AA

Нарада щодо стану будівництва скверу на честь пам′яті Т.Г.Шевченка

 У 2014 році Україна готується відзначити 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка – геніального українського поета, художника, мислителя. 2013 рік є визначальним для завершення розпочатих і передбачених   робіт щодо відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря.

Така визначна подія має змінити стан справ на краще, підняти імідж міста та являється логічним продовженням соціальної політики, проголошеної Президентом України В. Януковичем в соціальних ініціативах у 2010 році.

В місті Южноукраїнську проведена значна робота щодо виконання Плану заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка та 150-річчя від дня його перепоховання, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 02.03.2011 №167-р, Указу Президента України від 11.04.2012 №257/2012 «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка», Протокольного доручення за результатами засідання Гуманітарної ради з питань підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка під головуванням Президента України В. Януковича від 05.04.2012 в області та виконано значний обсяг робіт.

 Зокрема з 2011 року розпочато та ведеться будівництво скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко.  На цей час в будову інвестовано та виконано будівельних робіт на суму, близько 500,0 тис. грн.: спланований земляний профіль та влаштована пішохідна доріжка вздовж вулиці Молодіжної, виконані роботі з улаштування стоянки для тимчасового паркування автотранспорту та вертикальне  планування площі скверу, ведуться роботи з благоустрою.

Виконанню цих робіт значна увага приділяється керівництвом міста. Так, 2 серпня 2013 року, прямо на будівельному майданчику, міським головою Квасневським Є.А.  проведена зустріч з будівельниками та нарада з питань будівництва скверу. В цьому році міською радою виділено на будівництво 280,0 тис. грн., заплановано продовжити роботи з улаштування пішохідних доріжок, яких повинно бути близько 3,5 тис. квадратних метрів,  розбивка газонів, яких у нашому місті стане на 1,3 гектара більше, розпочнуться роботи з улаштування електроосвітлення.

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...