Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 39 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 39 сесія Южноукраїнської міської ради

  25 липня  у великій  залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 39 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

На початку сесії міський голова та депутати міської ради привітали з ювілеєм  депутата міської ради Лідію Уманець.

Депутати затвердили порядок денний у кількості 20 питань. Заслухали звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя  2013 року та  звіт  постійної  комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та залучення інвестицій.

Міська рада затвердила Статут територіальної громади міста Южноукраїнська в новій редакції, Положення про постійні комісії Южноукраїнської міської ради VI скликання в новій редакції,  Порядок підготовки проектів регуляторних актів, прийняття, відстеження результативності та перегляду регуляторних актів Южноукраїнської міської ради, її виконавчого комітету та міського голови,  а також передавальний акт від комунального підприємства «Архітектурно-проектувальне бюро» до комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська».

Внесено зміни та доповнення до Положення про надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та  до  Типового договору  оренди майна,  до  Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2010-2014 роки.

Прийнято рішення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та рішення з питань врегулювання земельних відносин в місті.

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...