Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Озеленення міста, починаючи з власного двору
AA

Озеленення міста, починаючи з власного двору

 Благоустрій  - це важлива та невід’ємна складова прибудинкових територій. Озеленення таких територій – ознака не тільки збагачення ландшафту, але й оздоровлення міського середовища загалом. Южноукраїнськ красиве та зелене місто і причина такого досягнення є небайдужість його мешканців до ландшафту, починаючи з власного двору.

Громадяни, які власними зусиллями висаджують квіти, кущі та дерева на прибудинковій території забезпечують комфорт проживання в такому дворі, а з екологічної сторони, регулюють газовий склад повітря та його забрудненість, покращуючи при цьому естетичну ситуацію в місті.

Місцева влада на чолі з міським головою Євгеном Квасневським не лише небайдужа до ініціативи южноукраїнців у покращенні благоустрою прибудинкових території, а й готова посприяти та допомогти у створенні квітучого та зеленого ландшафту біля кожного під’їзду будинків нашого міста. Такі вчинки та зусилля громадян не залишаються без уваги, тим паче, коли вони спрямовані на благородне діло, яке має величезне значення для людей.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...