Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 08-14 липня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 08-14 липня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:
Виконано 30% робіт з поточного ремонту житлової будівлі за адресою вул. Дружби Народів, 8. 9 липня відбулася нарада конкурсного комітету з питань визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, організатором яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради: «МПЗ - міський пляж», «МПЗ - профілакторій», «Южноукраїнськ – міське кладовище».

Під час наради було вирішено врегулювати питання здійснення пасажирських перевезень на міське кладовище, пляж, профілакторій та підготувати повторне оголошення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів. ПП Цимбалу було запропоновано відпрацювання міських маршрутів загального користування «МПЗ – міський пляж» і «МПЗ Профілакторій». Розпочалися роботи по будівництву скверу на честь пам’яті Т.Г. Шевченко.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Проведено викіс трави: вул. Леніна, сквер №2, вул.Молодіжна, територія скейт-парку; вул. Наб.енергетиків, вул.Маяковського, вул.Др.народів, вул.Паркова, пр Комуністичний , вул.Комсомольска (50%); Ремонт і встановлення ливневих решіток: вул.Козацка,20; Обрізка арматури, штирів на сходинках по вул.Леніна,15(біля магазинів квітів); Встановлення інформаційних табличок «Вигул собак заборонено», «Викидати сміття заборонено; Призведено обгороджування пошкоджених сходинок біля літнього кінотеатру «Луч». Також проведено такі роботи:
прополка з розпушуванням: б-р Цвіточний, вул.Леніна (675 м2.); прополка без розпушування: вул.Леніна (237,5 м2); стрижка живоплоту: Паркова зона (2203 м/п); обріз крон дерев: б-р Цвіточний, вул.Др.народів, пр.Комуністичний (30 дерев); вантаження гілок: 4 причепи; обробка газонів гербицидом: Меморіальний комплекс ( 3218,5 м2); видалення самосійних дерев: вул.Спортивна (18 шт.); видалення порослів дерев: вул.Спортивна (174 шт.); обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; заміна непрацюючих ламп світлофорі – 3 шт; переклад реле часу на згідно з графіком. Перевірка кабелю МЕЗ вул.Володимирська; монтаж гільзи під стоянкою трансформатора: вул.Др.народів.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 6; Оформлено приписів (попереджень) – 5; Проведено рейдів – 5; Проведено бесід – 14. 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:
Підготовка щомісячних, квартальних та піврічних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Надання методичної допомоги 2 об'єктам міста з питань цивільного захисту. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. В межах компетенції управління забезпечення заходів техногенно-екологічної безпеки та недопущення надзвичайних ситуацій при проведенні масових гулянь у період святкових заходів на Івана Купала. Прийнято участі у засіданні адміністративної комісії;
Проведена квартальна перевірка наявності документів. Проведено 5 рейдових перевірок дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проінформовано 126 громадян про розташування торгівельних майданчиків на території міста.
На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 6 громадян.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 44 сім’ї та 25 осіб. За карткою отримувача послуг надано 486 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 331; особам - 155. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:
- надана допомога у вигляді іграшок та солодощів – 6 сім'ї;
- отримано дозвіл на реструктуризацію боргу – 1 сім'я.
Фахівці із соціальної роботи Центру організували та провели вуличну акцію «Вітаємо родину» до Дня родини, під час якої сім’ї отримали повітряні кульки з побажаннями та солодощі.
Також було надано благодійну адресну допомогу в вигляді іграшок та подарунків, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям та членам сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах
З метою сприяння зміцненню сімейних стосунків та профілактиці негативних явищ в молодіжному середовищі на білбордах міста розміщено соціальну рекламу на тему: «Кожній родині - сімейний затишок» та «Цінуй своє життя – обери правильний шлях».  
11 липня проведено заняття „Школи відповідального батьківства”. Прийняло участь 4 особи, яким після заняття фахівець із соціальної роботи Центру роздала солодощі до Дня родини.
З 15 липня по 15 серпня 2013 року розпочинається благодійна акція «Збери дитину до школи», з метою зібрання канцелярських наборів для дітей з функціональними обмеженнями, дітей з малозабезпечених родин та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, які 1 вересня йдуть до першого класу. 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :
На виконання доручення облдержадміністрації з 03.06.2013 р. постійно проводиться робота з закладами освіти щодо утримання та безпечної експлуатації спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків, а також обладнання доочистки питної води.
11.07.2013 р. - відправлено манометри, які розташовані в навчальних закладах, на повірку до ДП «Миколаївстандартметрологія».
з 12.07.2013 р. - завершені роботи по ремонту медичного блоку дитячого навчального закладу № 2.
Ведуться роботи з поточного ремонту літнього плескального басейну (90 % виконання) в ДНЗ № 3. Розпочато роботи з поточного ремонту санвузлів ЮЗШ № 1. Перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти. Робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти. Обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти. 

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради :
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 265,2, за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат». Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 1 порушення, прийнято 36 заяв для оформлення субсидій, проведено 10 актів обстеження малозабезпечених громадян. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації забезпечено гарячими обідами, 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні медико-соціальної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». Надано соціально-побутових послуг 117 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».  

Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради :
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - підготовлено 7 листів; надано консультацій – 11. Підготовлено розпорядження щодо перевірки земельних ділянок на МПЗ – 1. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договір оренди земельної ділянки – 5. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: підготовлено проекти рішень виконавчого комітету – 1. Перевірка документації , щодо утворення та розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях - 2 заяви (надано 4 дозволів). Участь у роботі комісії щодо внесення пропозицій до генерального плану міста - 1 нарада. Підготовка документів щодо реєстрації права власності на земельні ділянки - 4 субєкти.

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації – 5. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 11. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень виконавчого комітету – 5, проекти рішень сесії – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 6 громадян.
11.07.2013 - проведення робочої наради з розгляду питань щодо доцільності та можливості розміщення нових об’єктів будівництва по проспекту Леніна.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :
Тривають ігри Чемпіонату міста з футболу серед аматорських команд: «Регіон», «Автолокомотив», «Альянс», «ОГПО», «Вітязь» на стадіоні машинобудівного ліцею.
13 липня відбулися змагання зі скейтбордингу спільно з федерацією екстремальних видів спорту. Брали участь учасники з міст Южноукраїнська, Миколаєва, Енергодару, Запоріжжя, Дніпропетровська.
Завершилися громадські роботи для підлітків, які тривали з 17 червня – 10 липня. У роботі брали участь 35 підлітків відпрацьовано 1944 години.



*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...