Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Микола Круглов: «День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини»
AA

Микола Круглов: «День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини»

У Миколаївському академічному  художньому російському театрі за участі голови облдержадміністрації Миколи Круглова відбулись урочистості з нагоди Дня родини.

Український День родини - відносно молоде свято. Відповідний Указ Президента України був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

На урочистості були запрошені представники молодих, багатодітних, прийомних сімей; наші земляки, які створили дитячі будинки сімейного типу; сім’ї опікунів, жінки, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Свято почалося у дворі театру - з ігрової програми для дітей, а продовжувалося у театральній залі.

Присутніх привітав голова облдержадміністрації Микола Круглов. Він наголосив на тому, що День родини – це свято для всіх жителів Миколаївщини. Інакше і не може бути, тому що в нашій області проживає біля 450 тисяч сімей різних категорій. А головна задача сім’ї – виховання дітей.

Особливу увагу ми намагаємось уділити тим сім′ям, які потребують допомоги з боку держави. І цілком закономірно, що нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на підтримку родини, дітей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт, які в силу різних причин опинилися в складній життєвій ситуації. 

Сьогодні дуже важливо вжити всіх можливих заходів для того, щоб дитина, яка не досягла 18 річного віку не почувала себе покинутою – чи то створити належні умови у державних закладах, які піклуються про дітей-сиріт, чи то знайти прийомну сім′ю, яка буде опікуватися дитиною, чи то забезпечити соціальний супровід сім′ї з дитиною, яка перебуває у важких життєвих обставинах.

Миколаївці добре розуміють, що сьогодні ми робимо стратегічну інвестицію в тих, хто будуватиме і розвиватиме Україну.

Микола Круглов повідомив присутнім, що Указом Президента України від 11 травня 2013 року № 253/2013 «Про присвоєння почесного звання «Мати героїня» почесне звання присвоєно ще 20 жителькам Миколаївської області та вручив державні нагороди.

 

  

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...