Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проекти регуляторних актів - рішень Южноукраїнської  міської ради:

«Про внесення змін та доповнень до Положення про надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.07.2011 № 266»;

«Про внесення змін та доповнень до Типового договору  оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.07.2011 № 264».

З метою приведення Положення про надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.07.2011 №266 (зі змінами та доповненнями та Типового договору  оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 14.07.2011 № 264 (зі змінами та доповненнями) у відповідність до діючого законодавства України, регулюючого правові відносини в сфері оренди майна державної та комунальної власності, виникла необхідність у розроблені вищевказаних проектів регуляторних актів.

Підставою для розробки проектів є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна»,  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», накази Фонду державного майна України від 23.08.2000  №1774 «Про затвердження Типового договору оренди індивідуально визначеного майна (нерухомого або іншого) майна, що належить до державної власності» та від 15.02.2013  № 201 «Про затвердження переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладання договору оренди майна, що належить до державної власності».

Проекти разом з аналізом регуляторного впливу з 21.06.2013 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці  № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектами та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради каб. № 13,  тел. 5-52-21.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення проектів на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

            Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл.,  м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48,   каб. № 13, тел. 5-52-21,  факс 2-15-47.

                                                                                             

                                                                                              

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...