Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 10-16 червня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 10-16 червня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:
У місті виконано капітальний ремонт дороги по вулиці Миру. На сьогодні виконано об’єм робіт, який становить 2008 кв.м. Було проведено обстеження встановлених приладів обліку води на території малоповерхової забудови міста Южноукраїнська.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»: 
Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 633 м2 на житлових будинках за адресами: пр..Комуністичний, 7; 8; 10; вул. Дружби Народів, 50; вул. Набережна Енергетиків, 49.
Поточний ремонт цементним розчином цоколю, приямків житлового будинку за адресою б-р Цвіточний,11. За кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» продовжується виконання капітального ремонту 7 одиниць ліфтів за адресами: пр. Комуністичний,5 п.3,5,6; пр. Леніна,2 п.1; б-р Шевченка,8 п.1,2,3. Поточний ремонт 2-х одиниць ліфтів (пр. Леніна, 8 п.4; вул. Набережна Енергетиків, 23 п.2). Технічне обслуговування – 25 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньо будинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 19 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньо будинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 31 ж/будинок; усунення засмічень каналізаційних мереж – 93 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 111 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, водовідведення – 11 ж/будинків (пр. Леніна, 14;18; вул. Дружби Народів,1; вул. Миру,8; б-р Курчатова,7;4; Енергобудівників,15; вул. Набережна Енергетиків,17;21; б-р Цвіточний,2А; пр. Комуністичний,10); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 349 стояків. Виконано ремонт лавок - 12 одиниць на прибудинкових територіях за адресами: пр. Леніна, 1; 5; 7; б-р Курчатова, 7; фарбування лавок – 23 одиниці, фарбування урн – 17 одиниць на прибудинкових територіях за адресами пр. Леніна, 5; 7; б-р Курчатова, 7.
Виконується викос трави на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Виконуються пуско - налагоджувальні роботи приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто; З метою підготовки до опалювального періоду виконаний поточний ремонт мережних насосів на ТРП-2,5, проводиться ремонт електродвигунів ТРП-8 на мережних насосах, виконаний ремонт напірної запірної арматури на фекальному насосі КНС-2. Проводилась чистка приймальних резервуарів на КНС-2,3; Проводяться підготовчі роботи по заміні сталевого трубопроводу на поліетиленовий по вул.. Дружби народів,40 Усунення 5 засмічень на каналізаційних мереж; Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот;
11.06.2013р відбулось відключення ТРП-3 та 3-го мкр по гвп, Комуністичний 8,, Ленині 11,13,15,17,19,21,23, по хвп (ремонт трубопроводу хвп з 8-30 до 17-30), та (з 8-30 до 21-55) Комуністичний 10, Цвіточний 1,2,2а,3,3а по хвп;
11.06.2013р. відбулося відключення 2-го мкр. по гвп (ремонт трубопроводу гвп в ТРП-2 з 8-40 до 10-00);
12.06.2013р. відбулося відключення 1-го мкр по гвп (ремонт трубопроводу хвп ТРП-4а з 9-00 до 17-00);
ведуться ремонтні роботи на мережах гвп ж/б по пр-ту Леніна,29.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
На минулому тижні було виконано наступні роботи: прополка квітів з розпушуванням (б-р.Шевченко) -358 м2.; прополка без розпушування (пр. Леніна) – 78м2; обріз крон дерев (б-р.Курчатова, пляж, 2 мкр.)-13шт., вантаження (6 причепів) та збір гілок дерев по місту – 504м2; видалення порослі дерев (виїзд №2) – 424шт.; обробка газону гербіцидом – 474,68 м2; стрижка живоплоту (шумозахисна полоса) – 400м.п; обріз відцвілих троянд (пр. Леніна, вул.Дружби Народів, вул.Набережна Енергетиків) – 5958шт. Обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; демонтаж і транспортування електролічильника; заміна непрацюючих ламп; перевірка фотореле.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 18; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 6; Проведено бесід – 22.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради :
Надано методичну допомогу 5 об'єктам міста з питань цивільного захисту; Робота по виконанню плану заходів по усуненню недоліків.
12.06.20013 року о 14:00 годині проведено перевірку системи оповіщення області.
Прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 8 громадян.
Проведена перевірка наявності матеріальних цінностей, придбаних за кошти міського бюджету для обладнання міської призовної дільниці в Южноукраїнсько-Арбузинському об’єднаному міському військовому комісаріаті. Проведено узагальнення документів з праці та кадрів, наданих підприємствами та установами міста.
13.06.2013 року проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті, розглянуто 8 питань;
11.06.2013 року прийнято участь у роботі адміністративної комісії, 13.062013 року – в роботі міської ради з питань життєдіяльності.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідано 27 сім’ї та 14 осіб. За карткою отримувача послуг надано 339 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 270; особам - 69. Під час здійснення соціального супроводження сімей/осіб фахівцями Центру проведена наступна робота:
- сприяння у працевлаштуванні – 2 особи;
- надана допомога у вигляді речей та одягу – 2 сім'ї;
- сприяння у навчанні – 1 особа;
- покращено стосунки в сім'ї – 3 сім'ї;
- налагоджено соціальні зв'язки – 2 особи.
12 червня в Центрі відбулась спільна нарада Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Южноукраїнського міського підрозділу Кривоозерського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області, старших інспекторів управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, на якій підведено підсумки за І півріччя щодо здійснення соціальної та профілактичної роботи з молоддю, яка звільнилась з місць позбавлення волі, з дітьми та молоддю, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та засуджені до покарань з випробуванням.
13 червня проведено заняття „Школи відповідального батьківства” з метою підвищення рівня усвідомлення батьківства.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:
На виконання доручення облдержадміністрації з 03.06.2013 постійно проводиться робота з закладами освіти щодо утримання та безпечної експлуатації спортивних споруд, дитячих та спортивних майданчиків, а також обладнання доочистки питної води.
10.06.2013 - розпочаті та ведуться роботи по ремонту медичного блоку дитячого навчального закладу № 2; переглянули драматизацію казки «Лисиця та журавель» у ДНЗ №8; участь в атестації готовності закладів освіти м. Вознесенська та м. Южноукраїнська до нового навчального року.
Створення соціального паспорту розвитку освіти міста та модернізації освітньої мережі до 2017 року. Оформлення документів по виїзду дітей на різноманітні змагання та екскурсії у міста області. 12.06.та 13.06.2013 р. на базі ЮЗШ №1 проведено зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Явка учасників становить близько 91 % від зареєстрованих. Порушень у процедурі проведення тестування не виявлено.

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради :
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста - 2- листи облдержадміністрації; Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності - 7 листів. Участь в робочій групі по перевірці додержання вимог розміщення тимчасових споруд на території м. Южноукраїнська. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 6 громадян. Підготовка пропозицій стосовно належного висвітлення на носіях реклами питань реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо Державної програми «Доступне житло». Підготовка та надання висновків протоколу засідання міжвідомчої комісії щодо можливості перепланування та/або переобладнання приміщень (квартир) - надано 3 висновки.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради:
10 червня – в КЗ «Міська бібліотека для дітей» проведена екскурсія «По книжним лабиринтам» для дітей, які відвідують табір з денним перебуванням «Калинонька»
10- 14 червня – для дітей всього міста, триває чемпіонат міста з міні-футболу «Дворовий футбол». Триватиме до 27 червня.
11 червня – в одному з дворів міста проведено свято «Свято одного двору».
12 червня – У місті Южноукраїнську відбувся обласний турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисту дітей.

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради :
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня, проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 6 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 5 порушень, прийнято 15 заяв на оформлення субсидії, проведено 12 актів обстеження малозабезпечених громадян, 6 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами, 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні медико-соціальної реабілітації комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», надано соціально-побутових послуг 120 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
10 червня проведено засідання консультативно-дорадчого органу (колегії).
12 червня проведено засідання міської тристоронньої соціально-економічної ради, засідання координаційної ради з питань охорони здоров’я.
13 червня проведено лекцію у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», координаційний комітет з безпечної життєдіяльності населення
14 червня засідання комісії з питань надання допомоги з міського бюджету громадянам міста у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату житлово-комунальних послуг.

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради :
За період з 07.06.2013 по 14.06.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 969,2 тис.грн., в тому числі до загального фонду 891,2 тис.грн., до спеціального фонду 78,0 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 187,8 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 69,0 тис.грн.
Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 1309,4 тис.грн. В тому числі: на 267,2 тис.грн. виплачено заробітної плати, на 3,1 тис.грн. профінансовано видатків на оплату енергоносіїв, на 9,1 тис. грн. видатки на харчування. Крім цього профінансовано 815,9 тис.грн. на: придбання печаток, стільців, ламп, матеріалів для ремонту електрики, оплата періодичних видань, виконані роботи по поточному ремонту адмінбудівлі, техогляд автомобілів, медогляд водіїв, експлуатаційні витрати, стипендія міського голови, грошова допомога інвалідам війни, матеріальна допомога хворим для процедур на діалізу, відрядження, попередня оплата на встановлення обладнання нових ігрових майданчиків, попередня оплата по будівництву скверу на пам’ять Т.Г.Шевченко, придбання апарату SIPAP, попередня оплата на модернізацію КНС-2 та господарчо-побутового колектору. Також на 214,2 тис.грн. виплачено субвенції з державного та обласного бюджетів на: ліквідацію просідань і проломів проїзної частини, відновлення усіх видів дорожнього покриття, субвенція на утримання дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.
До державного бюджету вилучено 342,5 тис.грн.
Спеціалістами фінансового управління за тиждень проведено 7 перевірок з приводу правильності затвердження кошторисів на утримання установ та виконання міських програм та одна перевірка щодо правильності нарахування заробітної плати.


*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...