Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся І обласний форум книгорозповсюджувачів
AA

Відбувся І обласний форум книгорозповсюджувачів

11 червня в приміщенні Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова відбувся І обласний форум книгорозповсюджувачів, з метою налагодження співпраці видавців та книгорозповсюджувачів області, визначення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

В заході взяли участь представники міста Южноукраїнська керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Юрій Телятник, директор комунального підприємства «Кобзар» Марія Радько та завідуюча відділом літератури та канцтоварів магазину «Кобзар» Людмила Ксьондзіна. 

Відбулося урочисте відкриття І обласного форуму книгорозповсюджувачів під керівництвом начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Світлани Гладун, радника голови обласної ради Олени Симоненко, заступника директора Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гмирьова Тетяни Остапенко.

Заступник директора департаменту – начальник управління інформаційної діяльності департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Скиба розповіла про проблемні питання видавців та книгорозповсюджувачів області та наголосила на перспективах розвитку книгорозповсюдження на Миколаївщині.



 

(Фото: http://shamray.com.ua

Приємною несподіванкою для представників з нашого міста стала презентація видавцем Шамрай П.М. дитячої книги Южноукраїнської письменниці – початківця Тетяни Ковальової.

В ході форуму між представниками комунального підприємства «Кобзар» та письменницею Тетяною Ковальовою відбулися попередні перемовини щодо розповсюдження представленої дитячої книги.

Дитяча книга «Кумедний Тупотунчик» (рос. «Забавний Топтыжка») про допитливого, маленького ведмежатка Тупотунчика який потрапляє в різні кумедні та неймовірні історії. Також книга проілюстрована яскравими та позитивними авторськими малюнками Вікторії Ковальової.

Видання адресоване дітям дошкільного та молодшого шкільного віку, а також їх батькам.

 

 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...