Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прес-конференція міського голови Євгена Квасневського з представниками засобів масової інформації
AA

Прес-конференція міського голови Євгена Квасневського з представниками засобів масової інформації

29 травня міський голова Євген Квасневський провів чергову прес-конференцію для місцевих ЗМІ.

На початку прес-конференції міський голова підвів підсумки святкування в місті 68 річниці Дня Перемоги та 38 річниці Дня міста, відмітив про позитивні відгуки від мешканців міста щодо організації свят.

            Представників засобів масової інформації міста цікавили питання щодо ремонту доріг, об’єктів незавершеного будівництва, введення в експлуатацію прибору обліку тепла, реконструкції дитячої поліклініки та РАЦСу, реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», закінчення ремонту ліфта в СМСЧ №2, графіку руху автобусів до залізничної станції, забезпечення громадського порядку в місті.

            Під час прес-конференції міський голова надав короткий звіт щодо результатів роботи своєї передвиборчої програми та поділився планами на майбутнє. Зокрема, відмітив, що влітку планується встановлення п’яти дитячих та два спортивних майданчика у дворах - найбільш активних учасників екологічного місячника, зупинився на реконструкції гуртожитку № 6 та встановлення лінії для переробки твердих побутових відходів.

В ході прес-конференції міський голова зупинився на візиті польської делегації, яку очолював Президент міста Белхатув Марек Хжановський. Відмітив, що польській стороні були представлені для розгляду пропозиції співпраці.



 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...