Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 20 - 25 травня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 20 - 25 травня 2013 року

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 212 м2 на житлових будинках за адресами: б-р Шевченка, 3; 6; пр. Леніна, 1; 12; 20. За кошти орендної плати силами КП «ЖЕО» продовжується виконання капітального ремонту 1-го ліфта за адресою: пр. Комуністичний,7 п.3; за кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» розпочато виконання капітального ремонту 7 одиниць ліфтів за адресами: пр. Комуністичний,5 п.3,5,6;  пр. Леніна,2 п.1; б-р Шевченка,8 п.1,2,3.

Поточний ремонт швів стінових панелей – 733 м.п. на житлових будинках 3-го мікрорайону. Поточний ремонт 3-х одиниць ліфтів (вул. Дружби Народів, 40 (вантажопасажирський); пр. Леніна, 12 п.4; пр. Комуністичний, 10 п.6). Технічне  обслуговування – 63 ліфта. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 28 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 75 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 64 одиниці, заміна засувок на трубопроводах опалення – 5 одиниць,  заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, водовідведення – 5 ж/будинків (вул. Миру, 10; пр. Леніна, 24; вул. Дружби Народів, 28; 15; пр. Комуністичний, 10);  відкачування води з підвальних приміщень насосом «Гном» - 1 ж/будинок (Молодіжна, 5).

Виконується викошування газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Виконуються пуско - налагоджувальні роботи приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто;

З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло, -водоканалізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  обладнання ТРП   та  КНС  ( ремонти  насосних агрегатів, дробарок, щитів електроавтоматики, схем управління та захисту двигунами, запірної та регулюючої арматури);

Проводиться поточний та аварійний ремонт пожежних гідрантів;

Усунення 6 засорів на каналізаційних мереж ;

Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот;

21.05.13 р. відбулось відключення ТРП-1  по гвп ( ремонт запірної арматури, усунення свища гвп з 9-20 – до 12-30);

21.05.13р. відбулось відключення ТРП-2 по гвп (усунення поривів по гвп та на теплових мережах  з 10-00 – до 16-00);

21.05.13р. відбулось відключення житлового будинку по вул. Набережна Енергетиків по хвп у зв'язку з заміною дільниці трубопроводів хвп від ВК-230 до ж/б по вул.Набережна Енергетиків, 17 ( з 10-00 – 15-30);

23.05.2013р. відбулось відключення внутріквартальної теплової мережі  2-го мкр у зв´язку з поривом трубопровода. Виконана заміна дільниці трубопроводу т/м ( з 8-30 23.05.13р – 11-00 24.05.13р);

ведуться ремонтні роботи на мережах гвп ж/б по пр-ту Леніна,29.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

На минулому тижні було виконано наступні роботи: прополка з розпушуванням: вул. Паркова, ул.Ленина, ул.Наб.энергетиков, Меморіальний комплекс   (2252 м2.); прополка без розпушування: б-р Шевченко(358 м2); стрижка живоплоту : ул.Парковая, Сквер №1,2, ул.Ленина, Меморіальний комплекс,  ул.Др.народов, вул. Енергобудівельників, в'їзд №2    (5172 м/п); збір гілок : ул.Парковая, Сквер №1,2, ул.Ленина, Меморіальний комплекс,  ул.Др.народов, вул. Енергобудівельників, в'їзд №2    (5172 м/п); посадка канн : ул.Ленина(90шт.) прополка розарій: ул.Парковая, ул.Ленина(1188 м2); обробка отрутохімікатами кущів троянд : 3299шт.

вантаження гілок : 1 причіп. живоплоту : ул.Парковая, Сквер №1,2, ул.Ленина.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 48; Оформлено приписів (попереджень) – 1; Проведено рейдів – 6; Проведено бесід – 36. 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:

Надано методичну допомогу 3 об'єктам міста з питань цивільного захисту; здійснено корегування стійки циркулярного виклику системи оповіщення міста; підготовлено проекти наказів начальника цивільного захисту міста: "Про створення РАГ" і "Про проведення 5 державної інвентаризації радіаційних відходів та ДІВ". Підготовлено перелік підприємств, організацій та установ, на яких буде проведена інвентаризація РАВ та ДІВ.

Доставлено в сервісний центр міста Миколаєва двигун рятувального човна технічного обслуговування. Прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі.

На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 8 громадян. Прийнято участь у тематичному короткотерміновому семінарі «Реалізація державної політики у сфері запобігання і протидії проявам корупції».

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідано 24 сім’ї та 7 осіб. За карткою отримувача послуг надано 174 соціальні послуги: сім'ям з дітьми – 135; особам - 39. Взято під соціальний супровід 1 сім'ю, що опинилася в складних життєвих обставинах. Протягом тижня 5 сімей отримали матеріальну допомогу у вигляді одягу, взуття, іграшок.

20 травня головний спеціаліст відділу соціальної Центру провела лекцію для безробітних у міському центрі зайнятості за темою: «Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». У заході прийняли участь 15 жінок віком від 18 до 25 років.

22 травня у ЗОШ №1 ім. Захисників Вітчизни та у ЗОШ №2  фахівці із соціальної роботи Центру провели заняття з елементами тренінгу на тему: «Геть паління!» та  лекцію на тему: «Відмовся від куріння сьогодні!», присвячені Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням. В заняттях взяли участь 46 учнів 8 – х та 10 – х класів.

На консультацію до психолога  КДМ  звернулася  1 особа, надано 5 соціальних послуг. 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради:

20.05.2013 - Відбувся конкурс захист науково – дослідницьких та творчих проектів слухачів секцій МАН при Станції юних техніків, який допоміг розкрити творчі наробки  учнів – слухачів та членів МАН; Брали участь у  засіданнях методичних активів з початкової освіти, вчителів хімії, біології, фізики, природознавства, з метою організованого початку нового навчального року.

22.05.2013 - Проведена нарада під головуванням начальника управління освіти з питань капітальних та поточних ремонтів у закладах освіти; Відбулося підсумкове засідання учнівського муніципалітету, де були підведені підсумки роботи за 2012 – 2013 навчальний рік; Проведено контрольні зрізи в профільних класах, з метою визначання рівня навчальних досягнень учнів.

24.05.2013 - Брали участь у святі останнього дзвоника присвяченого завершенню 2012-2013 навчального року.

Підготовка та проведення щорічного міського конкурсу графіті «Мій світ». Приймали участь у випускних дитячих ранках дошкільних закладів освіти.

Відділ архітектури та містобудування Южноукраїнської міської ради:

Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності - розглянуто 3 листів. Прийняття участі у роботі постійної комісії  з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва. Прийняття участі у роботі комісії з питань дотримання законності, правопорядку, роботи ЗМІ, депутатської діяльності та етики. Підготовка договорів пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - підготовлено

1 договір. Підготовка проектів рішень для розгляду  Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом - підготовлено проекти рішень виконавчого комітету – 3,

проекти рішень сесії – 1. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 5 громадян.


Відділ земельних відносин та екології Южноукраїнської міської ради:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - 5 листів; Надано консультації 18 громадянам. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: угода про розірвання договору оренди – 4шт; договір оренди земельної ділянки – 5 шт; додаткова угода про поновлення договору оренди – 1 шт; додаткова угода про внесення змін до договору – 1 шт. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради - проектів рішень сесії – 6. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. Перевірено та підготовлено для розгляду на комісії розрахунки розміру збитків та акти по  22 суб’єктам. 

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради:

За період з 20.05.2013 по 23.05.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 343,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 225,2  тис.грн., до спеціального фонду 118,5 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 2 808,4 тис.грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 346,6  тис.грн.

Профінансовано із міського бюджету за зазначений період видатків всього на 1 374,4 тис. грн. В тому числі на 626,2 тис. грн. виплачено заробітної плати, на 0,6 тис. грн. оплачено медикаменти, на 10,6 тис. грн. профінансовано видатків на оплату енергоносіїв. Крім цього профінансовано 685,4 тис. грн. на підписку періодичних видань, проведення заходів до дня міста, матеріали для ремонту комплексу апаратури звукозапису, виготовлення презентаційного диску про м.Южноукраїнськ, на придбання матеріалів для поточного ремонту медблоку ДНЗ №2, техобслуговування зовнішнього освітлення, поточний ремонт адмінбудівлі, дотація на відшкодування різниці в тарифах затверджених для населення та економічно обгрунтованими на виробництво цих послуг, придбання люків для водо каналізаційних колодязів, відшкодування за медикаменти по рецептам лікарів, утримання доріг, технагляд за капремонтом ліфтів, придбання комп’ютерної техніки. Також на 51,6  тис.грн. виплачено субвенції з державного та обласного бюджетів на заробітну плату та утримання центру соціальної служби сім’ї та молоді, утримання доріг.

До державного бюджету вилучено 826,4 тис.грн.

Спеціалістами фінансового управління за тиждень проведено 4 перевірки з приводу

правильності затвердження кошторисів на утримання установ та виконання міських програм.

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево. 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...