Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято останнього дзвоника
AA

Свято останнього дзвоника

 

24 травня 2013 року пролунав  останній дзвінок для  3561 учня, із яких 268 випускників 11 –х класів, 331 – 9-х класів.  Свято Останнього дзвоника  проходило традиційно: зачитування  наказу про переведення  учнів 1-8,10 класів   до наступного класу, для учнів 9, 11 класів - про допуск до державної підсумкової атестації.

На виконання та реалізацію нових соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України" були відзначені творчі, талановиті, обдаровані учні. Силами адміністрації закладів, батьківських комітетів  учням та вихованцям  були вручені Подяки, Грамоти, цінні подарунки.  Вітали випускників, учнів та вчителів міський голова, управління освіти, адміністрації закладів, батьки. Не обійшлося на святі і без вшанування пам'яті тих, хто зберіг мир і спокій на нашій землі. Випускники дарували свої слова вдячності всім, хто був причетний до їхнього виховання протягом 11 років. Крім традиційних заходів, у проведенні свята знаходилися родзинки чогось нового, нетрадиційного, подекуди гумористичного. Тож хочеться побажати усім причетним до навчально-виховного процесу , а особливо випускникам міцного здоров'я, радості, успіхів у досягненні найзаповітніших мрій.  

В цьому році міський голова Євген Квасневський поздоровити усіх з цією подією завітав до Южноукраїнської гімназії №1. Вишикувавшись, гарно вбрані молоді учні та випускники чекали початку свята, яке розпочалося з привітань, поздоровлень та урочистого підняття прапору України та прапору гімназії. Почесним словом від органів місцевої влади міський голова вітав усіх учнів та працівників освіти зі святом останнього дзвоника, а випускникам побажав натхнення у подальшому навчанні у закладах вищої освіти та успіхів в перших кроках до дорослого життя. Також учнів вітали представники ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом» та ветерани Великої Вітчизняної війни.

Свято продовжувалося нагородженням учасників і переможців різних етапів обласних і місцевих конкурсів, змагань та олімпіад за старанне навчання та досягнення великих результатів. Випускники та учні молодших класів талановито себе проявили у танцювальних, музикальних та пісенних виступах під час урочистостей та наповнили дану подію дійсно святковою атмосферою та гарним піднесеним настроєм.

Під звуки останнього дзвоника, класні керівники в останній раз заводили своїх випускників до вже рідної їм гімназії і свято було оголошено закритим, після чого міський голова Євген Квасневський провів зустріч і спілкування з обдарованими дітьми, переможцями місцевих та обласних конкурсів, змагань, олімпіад.

Нехай вас Господь благословляє
на світлу путь, на добрії діла.
На вірну стежку завжди направляє
Щоб доля в вас щасливою була!

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...

Оздоровлення дітей з інвалідністю в ОРК «Іскра»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

10 вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Т...