Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося офіційне відкриття виставки майстрів та аматорів народного мистецтва «Золоті руки»
AA

Відбулося офіційне відкриття виставки майстрів та аматорів народного мистецтва «Золоті руки»

17 травня о 14:00 у виставковій залі музейного комплексу міста «Козацької слави та військової техніки», відбулося офіційне відкриття виставки  майстрів та аматорів народного мистецтва «Золоті  руки», що присвячено Дню міста та Міжнародному дню музеїв.

Головні організатори та виконавці культурного проекту -  учні 6-В кл. ЮЗШ № 4 на чолі з класним керівником Світланою Яворською-Ткаченко, що навчаються факультативно за програмою Intel® «Шлях до успіху». Мета проекту – опанування комп’ютерної грамотності учнівською молоддю, навчитися критичному мисленню та співпраці. Також, курс спрямовано на активне залучення учнів 5-8 класів до життя громади – школи, мікрорайону, міста та пошуку шляхів розвитку місцевої спільноти. Саме тому, з метою сприяння культурному розвиткові спільноти та популяризації народних звичаїв серед мешканців нашого міста, було створено виставку «Золоті руки».

Юним організаторам вдалося зібрати на одному виставковому майданчику роботи  20 авторів:  майстрів з бісероплетіння, вишивки, в’язання, декупажу, живопису, майстрів-лялькарів та інших видів народної творчості. Підтримати учнівський культурний проект та подивитися на роботи народних умільців завітали заступник міського голови Ярослава Нікітіна, начальник управління освіти Юрій Сінчук, адміністрація, учнівська молодь ЮЗШ №4 та гімназії №1, представники козацької організації «Буго-Гардівський кіш», поціновувачі прекрасного та самі майстри.

                       

Запрошуємо всіх охочих подивитись унікальне зібрання народного рукоділля «Золоті руки», що експонуватиметься до 28 травня 2013 року

 

Чекаємо на Вас щодня з 8:00 до 17:00, окрім суботи та неділі за адресою:

м. Южноукраїнськ, вул. Набережна Енергетиків, 12-а.

Тел. для довідок: (05136) 2-12-71


  

  

 

 

 

 

 

 

 


  

   

  

 

   

  

  

  

  

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...