Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 13 - 19 травня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 13 - 19 травня 2013 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:
Інформація про стан виконання заходів з благоустрою та озеленення міста Южноукраїнська з 01.04.2013 по 07.05.2013:
Кількість підприємств, залучених до акції – 39 од., у т.ч. громадських організацій – 2 од.
Кількість людей, які взяли участь в акції – 300 осіб, у т. ч. студентської та учнівської молоді – 100 осіб.
Кількість задіяної підмітально-прибиральної техніки – 5 од.
Ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ – 1 од.
Обсяг зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах та змету – 0,016 тис. м³.
Висаджено зелених насаджень: дерев – 0,02 тис. шт.,кущів – 0,05 тис. шт.,квітників – 0,05 тис.м2  
В квітні-травні 2013 році виконаний капітальний ремонт ліфтів у житлових будинках міста за адресами: просп. Леніна, 6 п.3, просп. Леніна, 7/Комуністичний, 5 п.1,2, просп. Леніна, 2/Миру, 12 п.2,3 та Комуністичний, 1 п.5.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 280 м2. За кошти орендної плати силами КП «ЖЕО» виконується капітальний ремонт 1-го ліфта за адресою: пр. Комуністичний,7 п.3. Поточний ремонт швів стінових панелей – 177 м.п. на житлових будинках 1,2-го мікрорайонів. Поточний ремонт 3-х одиниць ліфтів. Технічне обслуговування – 68 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 16 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 23 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 72 одиниці; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 67 одиниць, усунення повітряних пробок з системи опалення, гарячого водопостачання – 265 стояків; заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, водовідведення – 9 ж/будинків. Виконано встановлення лавок в кількості 7-ми одиниць біля житлових будинків по б-ру Цвіточному, 2; пр. Леніна, 11; 13; 17; 19; пр. Комуністичний, 3; 7.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
Виконуються пуско - налагоджувальні роботи приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС - містою.
З метою підготовки до опалювального періоду виконується поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло, -водоканалізаційних колодязів міста, проводяться ремонтні роботи обладнання ТРП та КНС ( ремонти насосних агрегатів, дробарок, щитів електроавтоматики, схем управління та захисту двигунами, запірної та регулюючої арматури).
Проводиться поточний та аварійний ремонт пожежних гідрантів.
Усунення 5 засорів на каналізаційних мереж.
Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот.
13.05.13р відбулось відключення д/с № 6 по хвп з метою усунення пориву ( з 8-30 – до 10-10);
15.05.13р відбулось відключення ТРП-2 по гвп (ремонт запірної арматури з 10-00 – до 11-30);
15.05.13р відбулось відключення 5-го мкр-ну , а саме ж/б 2,4,6,5А,5Б та ж/б по пр.Леніна,22 від гвп ( заміна запірної арматури з 9-20 – до 19-20);
16.05.13р відбулось відключення ТРП-6 по хвс (ремонт запірної арматури з 14-00 – до 15-50);
17.05.13р в 11-00 усунено порив трубопроводу хвп по вул.Маяковській;
14.05.13р відбулось відключення мемориального комплексу по хвп з метою усунення пориву ( з 16-30 14.05.13р – до 12 -00 17.05.2013р.).

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
На минулому тижні було виконано наступні роботи: викос трави - Меморіальний комплекс, вул.Спортивна, вул.Леніна, вул. Наб. енергетиків, пр. Комуністичний, сквер № 1, № 2, вул. Молодіжна, дорога Богданівка-Костянтинівка, територія АВБ «Чайка», пляж, курган Пугач; ремонт лавок - Меморіальний комплекс (5 шт.);
прибирання території скейт-парку до проведення фестивалю Хіп-хоп;
прополка з розпушуванням; полив: вул.Леніна, б-р Квітковий (131м2);
стрижка живоплоту - б-р Шкільний, б-р Шевченка, б-р Квітковий, ул.Др.народов, ул.Наб. енергетиків (2029 м / п);
посадка канн - вул.Леніна (90шт.);
прополка розарій - вул.Леніна (156 м2);
навантаження гілок - 1 причіп. обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп.

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:
На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 16; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 3; Проведено бесід – 26.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради:
Надано методичну допомогу 7 об'єктам міста з питань цивільного захисту; Затверджений наказ начальника ЦЗ міста Южноукраїнська "Про організацію радіаційного та хімічного спостереження"; Підготовлено проект розпорядження міського голови щодо організації видачі стабільного йоду населенню міста. Підготовлено 19 запитів до об’єктів господарської діяльності щодо надання даних про планування навчання у сфері цивільного захисту; Завершено роботу щодо відкриття міського пляжу ; Прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено 2 рейди-перевірки дотримання вимог законодавства закладами торгівлі та ресторанного господарства щодо заборони продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 10 громадян. Проведено 16 перевірок осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем мешкання.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради :
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи здійснено 9 соціальних інспектувань, відвідано 74 сім’ї та 20 осіб. За карткою отримувача послуг надано 272 соціальні послуги: сім'ям з дітьми – 156; особам - 116. Спеціалісти Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках проведення місячника сімейного виховання відбулося родинне свято у Будинку культури „Енергетик”. Мета - популяризація сімейних цінностей. До заходу залучено 62 особи. З метою підвищення рівня усвідомлення батьківства 08 травня проведено перше заняття „Школи відповідального батьківства”. Прийняло участь 7 осіб. 16 травня в приміщені ЗОШ №3 відбулося перше заняття „Школи волонтерів” за темою „Історія волонтерства”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :
15.05.2013 - Звітний концерт у концертній залі ПК «Енергетик» комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» « Країна дитячих мрій» та вручення атестатів випускникам школи.
16.05.2013 – Координаційна нарада по підготовці та відзначенню святкування Дня міста.
17.05.2013 – Відкриття першої частини експозиції в музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» приуроченої до Дня міста та Всесвітнього дня музеїв.
17.05.2013 – Товариська зустріч з міні футболу приурочена до Дня Європи.
18.05.2013 – Проведення хіп-хоп фестивалю та конкурсу графіті спільно з молодіжною громадською організацією «Південний щит».
Мета: З метою розвитку молодіжного дозвілля, залучення молоді до сучасних видів творчості.

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :
13.05.2013р. - Розроблено методичні та нормативні документів щодо безпеки життєдіяльності дітей в пришкільному таборі ЮЗШ № 4; Проведена робота щодо забезпечення безпеки життєдіяльності дітей у літній період. Проведено заходи щодо співпраці з проектним інститутом з питання реконструкції теплових пунктів ЮЗШ № 3.
15.05.2013р. - Відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних, мета якого: поширення руху юних пожежних на Миколаївщині, засвоєння учнями протипожежних правил, формування у молоді свідомого відношення до правил пожежної безпеки, вміння вести себе у екстремальних ситуаціях, надання першої допомоги потерпілим, виховання зацікавленості професією пожежника (рятівника) і відлучення дітей від вулиці, виховання в них патріотизму та любові до Батьківщини. Взяла участь команда учнів загальноосвітньої школи №4 та посіла четверте командне місце.
16.05.2013р. - Організовано п'ятиденний обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», мета якого: популяризація серед дітей та молоді здорового і безпечного способу життя, підвищення рівня знань у галузі безпеки життєдіяльності, фізичної та психологічної підготовки, пропаганди професії рятувальника та професійної орієнтації в сфері цивільного захисту. Взяла участь команда учнів – вихованців гуртків «Школа безпеки», які функціонують на базі ЦДЮТ та ЮЗШ №4. Відбулася зустріч молодих експертів-волонтерів щодо питання підвищення обізнаності учнівської молоді стосовно трансформаційних процесів, які відбуваються на шляху до Євросоюзу.
17.05.2013р. - Відбувся обласний етап Всеукраїнського чемпіонату з пожежно-прикладного виду спорту, мета якого: популяризація пожежно-прикладного виду спорту серед юнаків, підвищення спортивної майстерності учнівської молоді. Взяла участь команда учнів загальноосвітньої школи №2.
Оформлено документи щодо виїзду дітей на різноманітні змагання та екскурсії у міста області. Здійснено обслуговування комп’ютерної техніки в закладах освіти міста.

Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :
Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності - 12 листів; Підготовка договорів пайової участі замовників у розвиток інфраструктри міста Южноукраїнська, договорів на право користування місцями, які перебувають у комунальній власності територіальної громади міста для розміщення об’єктів зовнішньої реклами, додаткових угод - 1 договір; Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом - проекти рішень виконавчого комітету – 5, проекти рішень сесії – 1; Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - прийнято 4 громадян; Проведення міжвідомчої комісії щодо можливості проведення перепланування квартири; Проведення засідання архітектурно-містобудівної ради; Підготовка паспортів прив’язки тимчасових споруд - 4 паспорти.

Відділ земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради :
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян - 13 листів. Надано консультації 25 громадянам. Участь в роботі комісії з питань продажу комунального майна. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради - проекта рішень сесії – 4 рішень, проект рішень виконавчого комітету – 6. Перевірка документації , щодо утворення та розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях - видано 1 дозвіл. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам - підготовлено розрахунки розміру збитків та акти по 22 суб’єктам.


*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про щотижнево виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

Читайте також

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На теперішній час наша громада знаходиться в межах встановлених граничних лімітів споживання електро...

Шановні голови ОСББ та управителі!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Шановні голови ОСББ та управителі! Якщо є нагальна потреба у завезенні піску в пісочниці на дитяч...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...