Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Родинне свято "Моя сім’я - моя родина"
AA

Родинне свято "Моя сім’я - моя родина"

Виховуючи свою дитину, ти виховаєш себе, затверджуєш свою людську гідність.
(В.О. Сухомлинський)

   Що у житті може бути дорожче родини? Хіба що саме життя! І щаслива та людина, життєвий шлях якої супроводжується теплом родинного вогнища, яка завжди міцно тримає при собі це тепло, зігріваючи себе, дітей, онуків, поширюючи навкруги радість і спокій. Здавна відомо, що родина — то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов’язків. І кожна сім’я докладає зусиль, аби не всохло родове дерево, бо «Без роду нема народу».

Так, у рамках проведення місячника сімейного виховання Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді спільно з управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради 14 травня організовано та проведено годину спілкування з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, прийомних та багатодітних сімей. Основною метою свята є відродження родинних традицій і цінностей.

Відкрила захід своїм теплим привітанням заступник міського голови Ярослава Нікітіна.

Присутнім не довелося сумувати, адже таке свято не могло обійтися без номерів художньої самодіяльності. Зачарували і схвилювали глядачів своїм теплом, повагою, піднесеністю пісні про кохання та добро у виконанні дівчат-вихованок комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей»; танцювальні композиції групи фітнес-аеробіки «Екстрим (керівник Балабанова Т.М.) та гурту «Натхнення» (керівник Банковська С.А.); читання вірша «Молитва про сім’ю» у виконанні гімназистки Каріни Бас. Роботи вихованців ДБСТ В’юнів, ПС Коробкіних, учасників та переможців міського конкурсу «Повір у себе і у тебе повірять інші» захопили своєю майстерністю та оригінальністю. Прийомна мама роздала усім присутнім м’які іграшки, а мама-вихователь вручила дівчатам КЗ «ЦСПРД» коровай, як символ щастя і достатку. Цікаві конкурси «Впізнай мамині руки», «Склади прислів’я», «Колискова» додали позитивних емоцій та настрою. Ведуча Ірина Труханова гостинно всіх привітала, а гості висловлювали безліч теплих слів і побажань, організатори пригощали присутніх солодощами та соками.

 Гарні враження, веселий настрій, щирі родинні стосунки – все це залишилося у пам’яті дітей і дорослих, як справжнє свято дружньої родини.

 

 

      

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...