Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства
AA

Розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства

       8 травня при Южноукраїнському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочала свою роботу Школа відповідального батьківства, девізом якої є: «Відповідальне батьківство – запорука щасливого майбутнього наших дітей!» 
      Метою роботи Школи є: пропаганда сімейних цінностей; підвищення виховного потенціалу сім’ї; формування усвідомленого батьківства і підготовка молоді до сімейного життя.
      Перше заняття, що тривало близько години, відвідало 7 матусь, які мають бажання стати кращими для своїх дітей. Адже їм випало велике щастя — мати дитину. А діти — це не тільки радість і рожеві мрії, а велика праця, недоспані ночі, переживання та тривоги, які ніколи не кінчаються. Не дивлячись на те, ким ми є у житті, як склалася наша доля, ми повинні пам’ятати, що вдома на нас ждуть діти. Вони нас чекають і прагнуть поділитись своїми радощами та тривогами, вони нас дуже люблять і готові на все, аби ми їм приділили увагу, поговорили з ними, погрались, почитали, а то й просто посиділи, обнявшись, перед телевізором. Дитина росте в сім’ї і є носієм сімейних традицій. Вона кожну хвилинку життя, день за днем, рік за роком вбирає в себе те, що бачить у сім’ї. Діти уважно придивляються до поведінки батьків. Перші уявлення про справедливість, честь, обов’язок дитина дістає не стільки зі слів батьків, скільки з спостережень за їхніми вчинками. Тому поведінка батьків, їх свідомість і відповідальність є головним фактором успішного виховання дітей. 
      Матусі заповнювали анкети, розповідали свої історії, обговорювали різні ситуації, виконували вправи та отримали інформаційні матеріали, а фахівці врахували усі пропозиції та побажання учасниць щодо подальшої роботи Школи. 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...