Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Завершився VIІІ етап щорічної Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця ”
AA

Завершився VIІІ етап щорічної Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця ”

Дійшов до завершення VIІІ етап щорічної Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця ”, організований управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Волонтерами акції стали учні загальноосвітніх навчальних закладів та представники відокремленого підрозділу «Южноукраїнська атомна електростанція».

Акція у загальноосвітніх навчальних закладах супроводжувалась проведенням благодійних концертів, ярмарок, тематичних дискотек.

Загалом, у місті працювало 11 волонтерів. Саме за  їх   активної  роботи  було  зібрано  кошти  у   сумі 4048 грн. 57 коп., які перераховано на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду 29 квітня 2013 року у центральному відділенні Приват Банку.

Дякуємо нашим волонтерам за плідну роботу та всім небайдужим жителям нашого міста, які взяли участь у благодійній  акції „Серце до серця ”!

 

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...