Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 22-26 квітня 2013 року
AA

Підсумки тижня: 22-26 квітня 2013 року

 

Управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради:

На території міста Южноукраїнськ проводиться екологічний місячник з 01.04.2013 по 30.04.2013:

Кількість підприємств, залучених до акції – 39 од., у т.ч. громадських організацій – 2 од. Кількість людей, які взяли участь в акції – 830 осіб, у т. ч. студентської та учнівської молоді – 400 осіб. Задіяної підмітально-прибиральної техніки – 11 од. Обсяг використаного спецтехнікою палива – 0,40 т. Обсяг використаної води для поливу зелених насаджень – 0,03 тис. м³. Ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ – 1 од. Обсяг зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах та змету – 0,36 тис. м³. Висаджено зелених насаджень: дерев – 0,03 тис. шт., кущів – 0,05 тис. шт., квітників – 0,05 тис.м2. Площа очищених від сміття берегів водойм- 20,0 тис.м2. Кількість проведених інспекціями з благоустрою рейдів та перевірок – 5 од. Проводилась нарада з питань забезпечення роботи міжнародної благодійної організацією захисту тварин Вієр Профтен Інтернейшнл в м. Южноукраїнську з 24 травня 2013 року. Підготовлені та розміщені графіки руху автобусів для перевезення пасажирів на спеціальні (дачні) маршрути на СОТ «Ташлик» та СОТ «Бузьке». Розміщено графік руху автобусів по маршруту м. Южноукраїнськ - міське кладовище на поминальний день 12.05.2013р. Проведено нараду (з виходом на місце) щодо влаштування автобусної зупинки для автобусів, які здійснюють робочі перевезення на ВП ЮУ АЕС. Були проведені конкурсні торги на предмет закупівлі - поточний ремонт пішохідної доріжки по скверу №2.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:  

Поточний ремонт покрівлі житлових будинків – 499 м2; за кошти місцевого бюджету силами КП «ЖЕО» виконано капітальний ремонт 6-ти одиниць ліфтів; поточний ремонт 2-х одиниць ліфтів; технічне  обслуговування – 26 ліфтів; планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 15 житлових будинків; технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків - 51 ж/будинок; усунення засмічень каналізаційних мереж – 61 одиниця; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 114 одиниць, усунення повітряних пробок з системи опалення, гарячого водопостачання – 311 стояків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення і гарячого водопостачання – 7 ж/будинків. Виконано ремонт лавок в кількості 5-ти одиниць і малих архітектурних форм (МАФ) в кількості 5-ти одиниць. Виконано фарбування 113-ти одиниць лавок, 91 одиниці урн, 94-х одиниць МАФ.

 

 

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Виконуються пуско-налагоджувальні роботи приладів обліку вимірювання витрат теплової енергії на магістральних трубопроводах АЕС-місто. Виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло- , водо-каналізаційних колодязів міста, проводяться  ремонтні  роботи  обладнання ТРП   та  КНС  ( ремонти  насосних агрегатів, дробарок, щитів електроавтоматики, схем управління та захисту двигунами, запірної та регулюючої арматури). Ведуться ремонтні  роботи на водопідігрівачі ПВ-1 на ТРП-4б. Проводиться поточний та аварійний ремонт пожежних гідрантів. Усунені 9 засорів на каналізаційних мереж. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робот. 

 

 

Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

На минулому тижні проведено (обстежень) перевірок – 22; Оформлено приписів (попереджень) – 2; Проведено рейдів – 4; Проведено бесід – 28. 

 

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради :

Уточнення проекту та кошторису реконструкції системи оповіщення міста Южноукраїнська (І черга); підготовка звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів ; надано методичну допомогу 2 об'єктам міста з питань цивільного захисту; підготовка матеріалів на сайт (штормове попередження); підготовлено 19 запитів до об’єктів господарської діяльності щодо надання даних про планування навчання у сфері цивільного захисту; здійснено профілактику рятувального човна; прийнято участь в проведенні дня довкілля – 26.04.13 року. Прийнято участь у рейдовій перевірці дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 11 громадян. Підготовлено запити підприємствам та установами міста з відпрацювання документів з праці та кадрів. Розроблений графік спільних рейдових перевірок дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі.

 

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  здійснено 7 соціальних інспектувань, відвідано 20 сімей. Під соціальний супровід взято 1 особу. За карткою отримувача послуг надано 91 соціальну послугу. Спеціалісти Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках проведення  місячника до Всесвітнього дня здоров’я1 провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» з учнями  Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею. Метою заходу було: популяризувати здоровий спосіб життя. За участь у грі інтелектуалам винесено подяки та вручено символічні подарунки.  Фахівцями із соціальної роботи проведено 1 заняття з елементами тренінгу на тему „Профілактика ранніх статевих стосунків”, охоплено 15 учнів.

 

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради :

27 квітня Проводились змагання зі скейтборду спільно з ініціативною групою зі створення Федерації екстремальних видів спорту України, громадська організація «Актив».  Мета: Пропаганда здорового способу життя, розвиток скейтбордингу у місті Южноукраїнську. 28 квітня – Відкритий турнір по стрітболу спільно Молодіжною громадською організацією «Південний щит». Мета: Популяризація стрітболу серед любительських команд, залучення до занять фізичної культури та спорту.

 

Управління освіти Южноукраїнської міської ради :

20 квітня відбувся обласний етап конкурсу юних фотоаматорів «Ми – діти України». Взяли участь  вихованці гуртка «Ракурс» центру дитячої та юнацької творчості та посіли  ІІ місце. Також відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Чисті роси». У номінації «Сучасна хореографія» взяли участь вихованці гуртків спортивно-естрадного танцю «Фенікс» та естрадного танцю «Пандора» центру дитячої та юнацької творчості. Пройшли відкриті змагання з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі). Взяли участь  вихованці гуртків «Авіамодельний», «Авіамоделіст» та «Юний ракетомоделіст» станції юних техніків та  посіли ІІ місце. 22 квітня відбулося міське військово-спортивне змагання «Ну-мо, хлопці!», мета якого: виховання патріотизму, громадських почуттів і свідомості, морально - психологічних і духовних якостей захисника Вітчизни, вдосконалення фізичного розвитку, формування здорового способу життя молоді. Взяли участь учні 10-11 класів шкіл та гімназії. Перехідний Кубок отримала команда юнаків школи №1. Розпочаті планово-попереджувальні роботи у закладах освіти міста (ДНЗ № 2, ДНЗ № 3). Проведено міські змагання «Старти надій», що пройшли в рамках позакласної спортивно-масової   роботи з фізичного виховання, з учнями 7 класів. 23 квітня відбувся обласний семінар керівників станцій юних техніків. Його учасники обговорювали питання забезпечення високого рівня управлінської діяльності ПНЗ, активної участі педагогів та вихованців в заходах у рамках Року дитячої творчості, належної підготовки до огляду-конкурсу СЮТ тощо. 24 квітня взято участь у конкурсі «Сім’я року -2013»   ЦРД «Гармонія», який проводиться щорічно  з метою поширення традицій сімейного виховання.  25 квітня учнями міських закладів освіти (ЮЗШ № 3, ЮЗШ № 4,) здійснено прибирання території навколо кургану. 27-28 квітня взято участь  в обласних змаганнях з міні-футболу на призи клубу «Шкіряний м`яч» серед учнів 2002р.н., в рамках спортивно-масової роботи з учнями закладів освіти.

 

Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради :

 

На минулому тижні в «Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей» відбулася Спартакада, присвячена обласному етапу VIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Були проведені конкурси, змагання та футбольний матч. Проведено позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Відвідування за місцем проживання новоствореної прийомної сім’ї Козюкових. Прийнято участь у мітингу та покладання квітів Чорнобильській Мадонні. Проведення суботника.  

  

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про щотижнево виконану роботу управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...