Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні громадяни похилого віку!
AA

Шановні громадяни похилого віку!

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє, що останнім часом, називаючи себе працівником управління, до жителів міста похилого віку підходить громадянка і пропонує грошову допомогу. 

Повідомляємо, що працівники управління грошову допомогу не роздають на вулиці і тим більше у вечірній час. Також працівники управління праці та соціального захисту населення і комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” мають при собі посвідчення з фотографією та печаткою установ.

Будьте обережні та особливо уважні, коли розмовляєте на вулиці з незнайомими людьми, які називають себе працівниками різних установ, пропонують Вам будь-яку матеріальну допомогу (грошову чи натуральну) і просять у Вас документи чи їх копії. Будьте пильні, коли відчиняєте двері незнайомій людині!

Перш ніж відчинити двері людині, яка, за її словами, є працівником управління праці та соціального захисту населення чи територіального центру, зателефонуйте за одним із номерів 5-44-54, 5-55-37, 5-42-20.

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...