Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 36 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 36 сесія Южноукраїнської міської ради

25 квітня у великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 36 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 29 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, керуючий справами Юрій Телятник, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

Депутатами заслухано звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал  2013 року та звіт постійної комісії міської ради з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

                Затверджено міську комплексну програму захисту прав дітей міста Южноукраїнська «Дитинство» на 2013 – 2017 роки, переліки об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню) та які не підлягають приватизації (відчуженню) в 2013 році та  Статут комунального книготорговельного підприємства «Кобзар» у новій редакції.

Міська рада надала  згоду на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області об’єкту – «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

Прийняті рішення про розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та рішення з питань врегулювання земельних відносин в місті.

 

 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...