Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Методичне об’єднання для завідувачів та вихователів-методистів
AA

Методичне об’єднання для завідувачів та вихователів-методистів

       2 квітня  на базі ДНЗ №3 «Веселка» відбулося методичне об’єднання для завідувачів та вихователів-методистів  ДНЗ №2,3,6,8,ЦРД «Гармонія»  з питання «Організація ігрової діяльності дітей: роль вихователя методиста».

     Методист управління освіти Малахова Т.М. привітала  педагогів та ознайомила   з планом роботи.

     Завідувач Пасічник О.В. презентувала освітню лінію оновленого Державного стандарту «БКДОУ» «Гра дитини», поділилася досвідом роботи педагогічного колективу   з даного питання.

     Вихователь-методист Макогонюк О.А. провела практикум з вихователями «Гра в житті дитини». У процесі роботи  вихователі виконували творчі  завдання   щодо організації ігрової діяльності із дітьми молодшої, середньої та старшої  вікової групи.  

      Завідувачі та вихователі – методисти  ДНЗ №2,3,6,8,ЦРД «Гармонія»   переглянули  сюжетно-рольову гру в середній «Б» групі: «Як ми побували на кондитерській фабриці».

       Вихователь ДНЗ № 3 Краснікова Н.М.  показала  методи та прийоми керівництва ігровою діяльністю ,  розкрила  творчі  «родзинки», презентувала  виставку дитячих  робіт  з  солоного тіста.

     Закінчилося методичне об’єднання переглядом музичного привітання до дня народження педагогів  -  «Кам`яна княжна»  підготовлене музичними керівниками: Єльніковою Л.О., Бондарь А.О., Бурлєй І.В., педагогами,  вихованцями середньої «Б» і старшої «Б» груп та  працівниками закладу.

     Завідувач Пасічник О. В. творчо підійшла до підготовки та організації  даного заходу,  слухачі мали можливість побачити творчість дітей, педагогів та інших  працівників закладу.

      Педагоги ДНЗ №2,6,8,ЦРД «Гармонія» з задоволенням  відгукувалися на творчий підхід  у роботі з дітьми, як педагогів так і всього колективу в цілому.

 

Читайте також

Афіша

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Танцювальний чемпіонат

Управління соціальних обʼєктів філії ВП ПАЕС

Понад 200 танцівників взяли участь у Національному чемпіонаті України з танцювального спорту в облас...

Взяли участь у комісійному відвідуванні сімей

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 859 «Деякі питання...

Щодо послуг для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території Южноукраїнської міської територіальної громади

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг...