Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися зональні змагання з баскетболу серед дівчат
AA

Відбулися зональні змагання з баскетболу серед дівчат

13 – 14 березня 2013 року в місті Южноукраїнську відбулись зональні змагання з баскетболу серед дівчат 1995 – 1997 р.н. на підставі Календаря спортивно-масових заходів та Положення про проведення XII обласних спортивних ігор школярів на 2012 – 2013 навчальний рік.

В змаганнях прийняли участь команди міст Первомайська та Южноукраїнська, Арбузинський, Братський та Первомайський райони. Всього було заявлено 45 учасниць.

Всі команди були добре підготовлені. Найбільше враження справила гра команд міста Южноукраїнська та Братського району, а також гра між дівчатами Первомайського та Братського районів. За підсумками запеклої боротьби 1 місце зайняла наша команда дівчат, яка перемогла в усіх зустрічах з великим відривом. 2 місце посіла команда Братського району.

Команду нашого міста представляли: Саченко Ліля (ЮЗШ № 4), Сяба Ярослава (ЮЗШ № 4), Богдан Діана (ЮЗШ № 4), Гунько Яна (ЮЗШ № 1), Сластіна Вікторія (Гімназія № 1). Тепер наші дівчата візьмуть участь у фіналі обласних змагань в місті Миколаєві. Представником збірної команди дівчат нашого міста було призначено молодого учителя фізичної культури ЮЗШ № 4 Кордолевського Кирила Володимировича.

Згідно з наказом обласного управління з фізичного виховання та спорту був призначений головним суддею змагань досвідчений учитель фізичної культури ЮЗШ № 2 Філонок Володимир Пилипович. Суддівська бригада також складалась з учителів загальноосвітніх шкіл, які працювали суддями та секретарями зональних змагань: Нестеренко С.М. (ЮЗШ № 2), Бесараб Н.Л. (ЮЗШ № 3), Самойленко А.А.(ЮЗШ № 3), Болотова А.П. (ЮЗШ № 1), Макаренко Ю.В. (ЮЗШ № 4). Змагання пройшли без зауважень в тісній дружній обстановці.

 

 

Читайте також

Афіша

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Танцювальний чемпіонат

Управління соціальних обʼєктів філії ВП ПАЕС

Понад 200 танцівників взяли участь у Національному чемпіонаті України з танцювального спорту в облас...

Взяли участь у комісійному відвідуванні сімей

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 р. № 859 «Деякі питання...

Щодо послуг для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території Южноукраїнської міської територіальної громади

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг...