Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Увага! Перенесено початок весняних шкільних канікул
AA

Увага! Перенесено початок весняних шкільних канікул

15 березня 2013 року відбулося позачергове засідання міської державної надзвичайної протиепідемічної комісії при виконавчому комітеті міської ради, на якому розглянуто питання про стан захворюваності населення міста на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції (ГРВІ) та проведення додаткових заходів щодо попередження їх розповсюдження серед населення міста.

Начальник Южноукраїнського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Миколаївській області, головний державний санітарний лікар  міста Южноукраїнська, Арбузинського та Братського районів Анохин С.В. у своїй доповіді зазначив, що у місті Южноукраїнську з 11.03.2013 зареєстровано активізацію епідемічного процесу – зростання захворюваності ГРВІ та грипу з 135 випадків до 489 (у 3,6 рази).

Комісія прийняла рішення:

-         управлінню освіти Южноукраїнської міської ради перенести початок весняних шкільних канікул на 18.03.2013;

-         обмежити проведення у місті масових розважально-спортивних заходів для дітей (у приміщеннях) з 16.03.2013;

-         адміністрації  підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності рекомендувати проводити комплексу заходів, у першу чергу – своєчасне відсторонення від роботи хворих на ГРВІ та грип, проведення вологого прибирання з використанням дезінфекційних заходів, додержання вимог температурного режиму та режиму провітрювання.

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...