Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського військового комісаріату "Про призов громадян м.Южноукраїнська та Арбузинського району на строкову військову службу весною 2013 року"
AA

Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського військового комісаріату "Про призов громадян м.Южноукраїнська та Арбузинського району на строкову військову службу весною 2013 року"

МІНІСТЕРСТВО   ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

 ВИТЯГ З НАКАЗУ 

Військового  комісара Южноукраїнсько-Арбузинського  об’єднаного міського військового комісаріату

 04.03.2013       м. Южноукраїнськ            № 18 

 

Про призов громадян м. Южноукраїнська та Арбузинського району на строкову військову службу весною 2013 року  

1. На підставі Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу» та Указу Президента України від 09.11.2012 року № 635/2012,  з 01 квітня 2013 року по  31 травня 2013 року проводиться призов громадян  на строкову військову службу.

 2. Явці на призовні дільниці міста Южноукраїнська та Арбузинського району  для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни   1995 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1988-1994 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

 3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути на призовну дільницю за адресою:

- для призовників проживаючих в м. Южноукраїнськ: м. Южноукраїнськ,  вул. Паркова 5;

 - для призовників проживаючих в Арбузинському районі: смт. Арбузинка, вул. Шевченко 220;

 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути до військового комісаріату до 10 квітня 2013 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м. Южноукраїнська та  Арбузинського району, зобов`язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з`явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

 5. На підставі Закону України «Про  військовий обов`язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов`язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з`являються  за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з  законодавством.

   

 

ТВО військового комісара

Южноукраїнсько-Арбузинського

об’єднаного міського військового комісаріату

майор                                                                                            Ю.В.КОВАЛЕНКО

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...