Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято "Масляна"
AA

Свято "Масляна"

           26 лютого на базі дошкільного  навчального закладу № 3 «Веселка» підготовлено та проведено засідання Центру творчого зростання «Домісолька» для  музичних керівників ДНЗ міста з питання «Організації та проведення проводів зими - свято «Масляна».

Адміністрація  ДНЗ № 3 «Веселка» на високому рівні підготувала та провела даний захід за участю батьків та  всього колективу  закладу.ення масових свят для ДНЗ № 3  вже стало доброю  традицією.

          Готувалися до цього заходу як завжди  заздалегідь. Музичні керівники Бурлєй І.В., Бондарь А.О., Козюкова О.В., Єльнікова Л.О., Токмакова І.Г. підготували цікавий сценарій в якому були задіяні діти, педагогічні працівники, батьки.

      Все було оформлено в російському стилі у зв’язку з проведенням  року  російської культури  у  закладі. 

     Свято розпочали скоморохи, Весна, Зима та Баба Яга. Працівники закладу та завідуюча Пасічник О.В. виконали російський танок «Кадриль», «Циганочку» та запросили до танцю гостей.

     Діти, батьки та гості разом з героями танцювали, співали, грали в ігри, відгадували загадки,  приймали активну участь в конкурсах, за що отримали солодкі призи. Кульмінацією свята стало спалення опудала Зими (Масляної). По закінченню дійства розпочалася жвава торгівля гарячими млинцями, випічкою, ароматним чаєм.

           Методисти  управління освіти Малахова Тетяна Михайлівна, Кидюк Лариса Іванівна та  музичні керівники  ДНЗ № 2,6,8, ЦРД «Гармонія» високо оцінили проведений захід, який був змістовним, цікавим та   веселим  як для дітей, так і для їх батьків.  

           

             

  Адміністрація ДНЗ № 3 «Веселка» висловлює подяку всьому колективу, батькам, засобам масової інформації за висвітлення подій, активну участь, взаєморозуміння та допомогу в організації свята.

         

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...