Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 34 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 34 сесія Южноукраїнської міської ради

28 лютого   у  великій залі  засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 34 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 28 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, керуючий справами Юрій Телятник, голова громадської ради при міському голові Олександр Білик, депутати обласної ради Ерік Григорян, Станіслав Мартиросов, Володимир Фукс, Ярослав Індіков, керівники виконавчих органів державної влади, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації, мешканці міста.

            Міська рада заслухала звіт начальника фінансового управління про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 2012 рік, затвердила структуру та чисельність виконавчих органів Южноукраїнської міської ради.

            Внесено зміни до Положення про юридичну службу Южноукраїнської міської ради та деяких рішень Южноукраїнської міської ради.

            Депутати міської ради  затвердили програму «Репродуктивне здоров’я населення міста Южноукраїнська» на 2013-2015 роки та Проект створення інформаційно-методичного центру профорієнтаційної та професійної освіти на базі міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Також, прийняті рішення з питань приватизації, реорганізації комунального підприємства «Архітектурно-проектувальне бюро» шляхом приєднання до комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська», врегулювання земельних відносин.

Всього розглянуто 24 питання.

Депутатами заслухано інформацію щодо виконання протокольних доручень, наданих на 33 сесії:

  • щодо розробленого плану заходів представниками виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради разом з адміністрацією ДЗ «СМСЧ-2» та  ВП ЮУ АЕС НАЕК «Енергоатом» щодо встановлення дизель-генератора;
  • щодо роз’яснення мешканцям міста начальником ДЗ «СМСЧ-2» Стахорською О. В про послуги, що надаються судмедекспертами та підприємцями, які орендують приміщення в ДЗ «СМСЧ-2» стосовно  зберігання тіл померлих у морзі.

Міський голова Євген Квасневський

Лічильна комісія: депутати Южноукраїнської міської ради Олена Кокол, Олег Вітковський, Яків Бендерський

Начальник фінансового управління Южноукраїнської міської ради Тетяна Гончарова

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...